Ajax-fans smullen van quotes Diant Ramaj over PSV, anderen verwijten hem arrogantie

3 februari 2024, 16:20   Bijgewerkt: 3 februari 2024, 16:35
Foto: © NOS

Diant Ramaj kijkt uit naar het thuisduel van Ajax met koploper PSV van zaterdagavond (20.00 uur). Hoewel het verschil op de ranglijst tussen beide teams momenteel gigantisch is, is de doelman van Ajax niet bevreesd voor de Eindhovense opponent.

Ajax staat na negentien speelronde vijfde in de Eredivisie en heeft liefst 21 punten minder dan PSV. De Eindhovenaren lieten dit seizoen pas twee punten liggen in competitieverband. In gesprek met de NOS krijgt Ramaj de vraag gesteld of Ajax bang is voor PSV. “Bang? Nee”, antwoordt de Duitse goalie van de Amsterdammers gedecideerd. Hij haalt daarbij zichtbaar zijn schouders op. 

Artikel gaat verder onder video

“Waarom zouden we bang zijn?”, gaat Ramaj verder. De keeper benadrukt dat Ajax - PSV een wedstrijd op zich is. “We weten wat wij kunnen. We weten ook wat zij kunnen, wat hun sterke punten zijn en wat hun zwakke punten zijn. Ik herhaal het nog maar eens: het is Ajax tegen PSV, het is niet de nummer één tegen de nummer vijf.”

De uitspraken van Ramaj worden op social media uitgebreid uitgemeten. Supporters van Ajax én andere voetballiefhebbers prijzen hem. “Hij heeft de juiste mentaliteit”, schrijft iemand bijvoorbeeld op X. Andere reacties zijn: “Geweldige mentaliteit!” en: “Dit is de mentaliteit die we moeten hebben bij Ajax.” Er is ook een tegengeluid: “Zelfs in deze tijd nog gepaste arrogantie. Laat het maar zien vanavond.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Tja, wat moet je dan zeggen? Dat je bang bent en dat je denkt dat je gaat verliezen? Er worden altijd bepaalde vragen gesteld, en vervolgens de antwoorden zonder context geplaatst. Ik zie hier geen rare antwoorden.

K. Daffie
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Een beetje branie hoort erbij. Doen ze allemaal. Nou ervoor zorgen dat je gelijk hebt.

Kanthaaf
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Nou, je hoeft niet te zeggen, dat je bang bent, lijkt me zo. Ik zal het nog eens nakijken. Misschien stáát PSV wel niet meer op één en ajax niet op vijf. De laatste keer , dat ik keek stonden die nog op achttien. Maar met wedstrijdje minder gespeeld. Het kan natuurlijk ook zijn dat deze man ooit in het verleden heeft gehoord, dat zo’n houding bij ajax voorwaarde is om überhaupt binnen te komen.

CG
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Rulli vindt ik niet bij voorbaat beter terwijl ons huidige keeper reeds een zéér goede ontwikkeling doormaakt !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen