Ajax-supporters zien ijzersterke beloftenploeg, maar krijgen dramatisch nieuws

5 februari 2024, 19:10
Foto: © Imago

Jong Ajax begint maandagavond in een sterke opstelling aan het competitieduel tegen Jong FC Utrecht. Onder meer Gerónimo Rulli, Ahmetcan Kaplan, Silvano Vos en Julian Rijkhoff verschijnen aan de aftrap op Sportcomplex Zoudenbalch. Ajax-supporters balen echter van het feit dat de wedstrijd niet uitgezonden wordt op ESPN.

Er gelden voor duels tussen beloftenploegen onderling minder strikte regels als tegen andere tegenstanders in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor onder meer Argentijns international Rulli op doel staat bij Ajax. Daarnaast maakt Rijkhoff zijn debuut, nadat hij vorige week terugkeerde in Amsterdam. Ook kan zomeraanwinst Sivert Mannsverk, die kampte met veel blessures, minuten maken. Hij begint op de bank bij de ploeg van Dave Vos.

Artikel gaat verder onder video

Ajax-supporters balen van het feit dat ESPN de wedstrijd van de Amsterdammers maandagavond niet zal uitzenden: "Het was wel leuk geweest als we dit hadden kunnen zien, ESPN", schrijft een supporter van Ajax. "Twee potjes vandaag en natuurlijk zendt ESPN geen Jong Ajax uit", schrijft een ander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jerommeke1973
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Jong Ajax komt vaker live op tv dan Jong AZ, jammer dan voor de supporters van Jong Ajax nu

R MN
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Kom aan FCUpdate. Alweer zo een click-bait kop.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen