Arne Slot is overtuigd en maakt plek vrij in de kleedkamer voor rugnummer 26

20 februari 2024, 08:41   Bijgewerkt: 20 februari 2024, 18:32
Foto: © Imago

Givairo Read lijkt zich op korte termijn definitief bij de eerste selectie van Feyenoord te voegen. Volgens 1908.nl heeft trainer Arne Slot al een vaste plek in de kleedkamer ingeruimd voor de zeventienjarige verdediger.

Read debuteerde vorige week donderdag voor Feyenoord. De rechtsback viel twaalf minuten voor tijd in als de vervanger van Bart Nieuwkoop. Hij droeg rugnummer 26 en dat wordt zijn vaste rugnummer bij Feyenoord 1.

Artikel gaat verder onder video

De jonge vleugelverdediger is afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Volendam. Hij speelde vorig seizoen één Eredivisie-wedstrijd voor de club: in maart 2023 mocht hij kort invallen in de gewonnen wedstrijd tegen Fortuna Sittard (2-1).

Feyenoord haalde Read afgelopen zomer binnen; dit weekend meldde Volendam Inside dat Feyenoord geen opleidingsvergoeding hoefde te betalen, omdat Volendam die te laat zou hebben aangevraagd. Sinds zijn komst speelde Read voor de Onder 18 en in de UEFA Youth League voor de Onder 19, totdat hij donderdag plots in de Europa League speelde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Mannetje kwam het veld op maakte ze debuut tegen een hele moeilijke ervaren tegenstander had schijt maakte acties alsof ie er al 3 jaren bij liep!! Mijn type speler dat!

Goku
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Dat is mooi voor hem en Feyenoord, hoop wel dat die met beide beentjes op de vloer blijft. moet Hartman als voorbeeld nemen

gtsb
Link gekopieerd!
  24
  + 1
avatar

Je merkte gewoon niet dat het een jonkie is . Dus ja prima gedaan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen