Bayern München trekt duidelijke conclusie uit gesprek en kan zoektocht naar nieuwe trainer starten

21 februari 2024, 10:31
Foto: © Imago

Thomas Tuchel vertrekt na dit seizoen bij Bayern München, zo weten betrouwbare Duitse media woensdagochtend te melden. De trainer, die met zijn ploeg acht punten achter staat op directe titelconcurrent Bayer Leverkusen, zou met de club in goed overleg hebben besloten dat het beter is om na dit seizoen uit elkaar te gaan.

Tuchel staat al langere tijd onder druk bij Bayern München, wat te maken heeft met de tegenvallende resultaten van de Duitse club. Bayern München staat acht punten achter op Bayer Leverkusen en kan daardoor, voorlopig, de titelaspiraties uit het hoofd zetten. In de Champions League verloor de Duitse grootmacht onlangs van Lazio, waardoor het ook onzeker is of Bayern München ten koste van de nummer acht van Italië doorgaat in het miljardenbal.

Artikel gaat verder onder video

De tegenvallende prestaties worden Tuchel aangerekend. Er werd al gespeculeerd over een mogelijk ontslag, maar dat komt er (voorlopig) niet. Wel heeft de trainer in samenspraak met de club besloten om de samenwerking na afloop van dit seizoen te beëindigen. Tuchel is sinds maart 2023 trainer van Bayern München, toen hij in de Allianz Arena werd aangesteld als opvolger van Julian Nagelsmann

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Woningruil, Tuchel naar ManU en Ten Hag naar Bayern of zit er nog bij één van de twee wat in voor Slot ?.

Sander
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Wordt Ron Jans al genoemd, nu hij zegt geen enkele interesse in Ajax te hebben?

Ajeto!
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Ze hebben liever Louis weer terug. Wir sind die beste

DenDikster
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Ik tip op Jürgen Klopp aan het einde van het seizoen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen