Dolle vreugde bij voetbalfans na nieuws over NEC-supporters in Johan Cruijff ArenA

17 februari 2024, 12:46
Foto: © Imago

De NEC-fans hebben zaterdagochtend uitstekend nieuws ontvangen. Maar liefst 1200 Nijmeegse supporters reizen zondagmiddag af naar de Johan Cruijff ArenA voor een affiche met Ajax. Voetbal Ultras meldt dat er geen net voor het bezoekersvak zal hangen.

De NEC-supporters gedroegen zich afgelopen jaren uitstekend, waardoor de Johan Cruijff ArenA besloten heeft om geen netten voor het uitvak te hangen. Zodoende hebben de fans van de huidige nummer zeven van de Eredivisie een fijner zicht op het speelveld.

Artikel gaat verder onder video

Het nieuws van Voetbal Ultras zorgt voor vreugde in het voetballandschap. “De laatste tijd zien we enorm veel negatieve berichten voorbijkomen omtrent supporters die genaaid worden door de lokale driehoek, vandaag eindelijk een positief bericht”, schrijft het medium. “Zo kan het dus ook!”, vult Voetbal Ultras aan.

Vorig seizoen reisden er 1200 supporters van AZ naar de Johan Cruijff ArenA voor een uitwedstrijd. Op verzoek van de Alkmaarders hingen er destijds wél netten voor het bezoekersvak. Ook in Europese wedstrijden hingen er weleens netten voor het uitvak in Amsterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen