Grote walging om ‘middelvinger van Feyenoord naar eigen fans’: ‘Schaam je kapot!’

25 februari 2024, 14:35   Bijgewerkt: 25 februari 2024, 15:25
Foto: © Imago

Het uitvak van Feyenoord is bij de aftrap van het uitduel met Almere City (14.30 uur) nog altijd leeg. De Rotterdamse club plaatst op X een bericht waarin het sympathiseert met de nog altijd onderweg zijnde supporters, maar dat komt de huidige nummer twee van de Eredivisie niet bepaald op positie reacties te staan.

Volg hier ons liveverslag van Almere City - Feyenoord.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord plaatst elf minuten voor de aftrap een foto van het lege uitvak in het Yanmar Stadion op X, begeleid met de volgende tekst: “We hopen dat jullie er snel zijn, kameraden. Ook wij balen van deze situatie...”

Volgens ESPN staan de fans van Feyenoord in de file. Eerder vanmiddag werd echter al duidelijk dat supporters van de club een uur voor de aftrap nog in Rotterdam stonden te wachten omdat sommige bussen nog niet gereed waren.

Het bericht van Feyenoord kan op weinig sympathie rekenen van de eigen aanhang. Sommige fans vinden dat de club de eigen fans in de steek laat door om 14.30 uur af te gaan trappen, terwijl ook de KNVB en betaalzender ESPN worden aangepakt voor het niet uitstellen van de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Mash
Link gekopieerd!
  27
  + 1
avatar

Ik begrijp de frustratie maar wat een onzin alsof Feijenoord zou kunnen bepalen om een half uur later af te trappen. Nog grotere onzin was trouwens om het doelpunt af te keuren. Duidelijk nieuwe situatie

Nasalis
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Daar hebben we weer zo'n 'walgelijke' sensatiekop van FC Update. Worden jullie ervoor betaald om zo vaak mogelijk 'walgelijk' in de koppen te zetten? Walgelijke sensatie-site.

haike
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

ach ja 3 punten is 3 punten!! mar als dit bij een andere club was gebeurt dan was wedstrijd verzet naar half uur later of zo maar 3 punten is 3 punten!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen