Jurriën Timber komt met tweet van slechts twee letters na overwinning Ajax

23 februari 2024, 18:12
Foto: © Imago

Jurriën Timber is blij met het beslissende doelpunt van Kenneth Taylor in de wedstrijd tussen FK Bodø/Glimt en Ajax. De verdediger van Arsenal meldde zich na de zege van Ajax met een korte tweet met daarin de initialen van Taylor: KT.

Timber laat via X vaker blijken de verrichtingen van zijn oude club te volgen. Hij lijkt met name te hopen op succes voor Taylor. "Kenneth gaat scoren vandaag", tweette hij bijvoorbeeld op 12 november, voorafgaand aan het duel tussen Almere City en Ajax (2-2).

Dat gebeurde toen niet, maar donderdagavond was Taylor als invaller wel doorslaggevend. De Ajacied, veelvuldig bekritiseerd om zijn mindere vorm, zag een bal die mogelijk bedoeld was als voorzet over keeper Kjetil Haug vliegen. Het doelpunt is te zien via de video onder dit artikel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

78Rico
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Superlekker toch voor die jongen ….wordt afgemaakt door je eigen supporters …..zo los je dat op

Oud keeper
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

👍

Jacques Koopmanschap
Link gekopieerd!
  31
  + 1
avatar

Geweldige sportieve revanche op dat gezeik van die nepfans.

Laurens1
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Leuk voor Taylor, wellicht nu er één schaap over de dam is ……….!? Ondanks een Ajacied vind ik deze jongen te hoog op het paard gehesen, rendement nul en alles moet met zijn chocolade been; links! Geen jongen die andere beter laat spelen, als het elftal niet draait deelt hij in de malaise, reden dat Schip hem nu vaker aan de kant houdt. Van der Boomen zie ik liever op deze positie, ook niet echte Ajax top, wel beter dan Taylor. Er is veel over gezegd en geschreven; dit Ajax is zwaar ondermaats qua samenstelling en hierdoor vertoonde spel. Hopen op betere tijden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen