Boadu landt met vlucht KL1250 op Schiphol en keert terug in Eredivisie

1 februari 2024, 08:49   Bijgewerkt: 1 februari 2024, 08:58
Foto: © Imago

Myron Boadu keert terug in de Eredivisie. FC Twente huurt de 23-jarige aanvaller voor de rest van het seizoen van AS Monaco, zo maakt De Telegraaf bekend. Het gaat om een overeenkomst zonder optie tot koop.

Waar Monaco aanvankelijk niet wilde meewerken aan een tijdelijk vertrek van Boadu, stemt de club nu alsnog in met een verhuur aan Twente. De spits is donderdagochtend met vlucht KL1250 vanuit Nice op Schiphol geland. Monaco verlangde volgens de krant aanvankelijk de hoofdprijs voor Boadu, die de afgelopen twee en een half jaar niet veel aan spelen is toegekomen.

Artikel gaat verder onder video

Boadu wordt bij Twente de vervanger van Manfred Ugalde, die kortgeleden voor een recordbedrag werd verkocht aan Spartak Moskou. In de Grolsch Veste wordt de spits de concurrent van Ricky van Wolfswinkel.

In de zomer van 2021 maakte Boadu voor ongeveer zeventien miljoen euro de overstap van AZ naar Monaco. In dienst van de club uit het op een na kleinste onafhankelijke land ter wereld speelde hij slechts 52 wedstrijden in de Ligue 1. Tien keer stond hij in de basis, 42 keer kwam hij als invaller binnen de lijnen. Hij maakte in twee en een half jaar tijd acht doelpunten in de Franse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Twente nu nog meer kandidaat voor de 2e plaats ?

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

ik heb beste hoge pet van Boadu ik hoop in ieder geval dat hij leuk voetbal brengt wat daar in Monaco maakt hij nauwelijks minuten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen