Pascal Jansen kan bij recordkampioen de draad weer oppakken

7 februari 2024, 14:41
Foto: © Imago

Pascal Jansen maakt mogelijk een snelle rentree als trainer. De bij AZ ontslagen oefenmeester staat 'hoog op de lijst' van de Griekse topclub Olympiakos, zo meldt Gazzetta. Hij wordt zelfs 'in de komende dagen' verwacht in Griekenland om in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van Olympiakos.

Het zou opmerkelijk zijn als Jansen inderdaad al afreist naar Griekenland, want in de persoon van Carlos Carvalhal heeft Olympiakos al een trainer. Hij werd op 5 december 2023 aangesteld. Zijn baan hangt vanwege tegenvallende resultaten echter alweer aan een zijden draadje. Hij won vier van zijn acht competitieduels en werd uitgeschakeld in de beker. Wel won hij de laatste groepswedstrijd in de Europa League van TSC (5-2) en bekert Olympiakos door in de Conference League.

Artikel gaat verder onder video

Olympiakos, met 47 titels de recordkampioen van Griekenland, staat momenteel op de vierde plek in de Super League. De achterstand op koploper PAOK is negen punten, al kreeg Olympiakos één strafpunt vanwege ongeregeldheden in een duel met Panathinaikos. Naar verluidt ziet Olympiakos in Carvalhal niet de man die de club op de lange termijn vooruit gaat helpen, waardoor Jansen in beeld is gekomen.

Jansen werd op 17 januari ontslagen bij AZ. Kort na zijn vertrek bij AZ meldde Fabrizio Romano al dat veel clubs 'overwegen' met Jansen in zee te gaan en dat hij enkele clubs al heeft afgeslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Leuk voor die jongen, onterecht zijn congé gekregen. Succes daar

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Hij is inderdaad onterecht ontslagen. Onder Martens gaat het niet beter.

KROTJE
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Het lag niet aan Pascal, maar aan de kwaliteitsvermindering door vertrokken spelers: Hadjidiakis, Beukema, Kerkez, Karllson, Rijnders. Maar toch vind ik AZ nu nog een leuke ploeg om er naar te kijken, de spelers tonen een grote inzet. Alleen als je 90 minuten plus je tegenstander kort en bezig houdt en die het moeilijk maakt om te combineren, dan hou je als ploeg de regie in handen. Bij AZ zijn Pavlidis, Clasie, De Wit, Sugawara zulke spelers, helaas doen de overige spelers het minder, misschien Zeefuik ook nu. Jammer van het ontslag van Pascal Jansen, ik hoop dat hij bij Olympiakos het naar zijn zin krijgt.

jerommeke1973
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Pascal, neem Huiberts en Eenhoorn ook maar mee. Die zitten op het geld

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je denk toch niet dat Pascal die meeneemt !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen