Ongelooflijk transfergerucht: Vangelis Pavlidis gelinkt aan drie clubs van wereldformaat

9 januari 2024, 19:20
Foto: © Imago

De naam van Vangelis Pavlidis wordt dinsdag in de Engelse media gelinkt aan drie club van wereldformaat. Volgens The London Evening Standard bekeken scouts van Chelsea, Barcelona en AC Milan de Griekse aanvaller van AZ.

Pavlidis is in dienst van AZ bezig aan een indrukwekkend seizoen. In zestien duels in de Eredivisie tot dusver was de 25-jarige aanvaller goed voor achttien doelpunten en één assist. Daarnaast wist hij nog drie doelpunten te maken in zes Conference League-wedstrijden en één treffer in één duel in de TOTO KNVB Beker.

Artikel gaat verder onder video

Pavlidis staat er zodoende goed op bij veel clubs. Volgens The London Evening Standard heeft Fulham serieuze belangstelling voor de spits van AZ, maar ook clubs van groter formaat zouden hem op de korrel hebben: Chelsea, Barcelona en AC Milan.

Technisch directeur Max Huiberts van AZ vertelde vorige week in gesprek met de NOS nog dat vooralsnog niemand zich officieel heeft gemeld voor Pavlidis, wiens contract in Alkmaar na dit seizoen nog één jaar doorloopt. "Wij weten dat er heel veel clubs zijn die geïnteresseerd zijn in een goede spits. En Pavlidis is dat. Maar er is nog niemand geweest die zich concreet gemeld heeft. En hij weet zelf ook wel dat als hij zo doorgaat met presteren, hij aan het eind van het seizoen waarschijnlijk een heel mooie stap gaat maken”, zei Huiberts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Jammer daar gaat de beste spits van de ED, ik zal hem missen.

Kramer
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ac Milan dan, de andere 2 heb je niets te zoeken want een week later kan je op de tribune zitten omdat je een scheet liet.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Hoop dat als hij naar de PL gaat het een stuk beter af gaat lopen dan met Janssen toen hij naar Spurs ging. Maar wel echt een hele goede spits. We zullen t meemaken

Pluto
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Tegen de beste verdedigers van de wereld wordt het toch een ander verhaal denk ik. Maar goed, minimaal 20 miljoen is lekker voor AZ.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen