Kramer irriteert Ajax-fans opnieuw met extreem gehate mening over Johan Cruijff ArenA

17 februari 2024, 14:22   Bijgewerkt: 17 februari 2024, 16:04
Foto: © Imago/ESPN

Michiel Kramer krijgt in zijn carrière als voetballer te maken met talloze haatberichten aan zijn adres. De ervaren spits van RKC accepteert dit niet en komt regelmatig in actie tegen de ontwikkelingen. Tegenover De Volkskrant geeft Kramer een openhartig interview.

Eerder dit seizoen ging Kramer met de Waalwijkers op bezoek in de Johan Cruijff ArenA, bij Ajax. Na een kwartier voetbal maakte de boomlange spits de gelijkmaker, waarna hij het Amsterdamse publiek compleet stil hoorde vallen. Even later hoorde Kramer wel weer geluid vanuit het thuisvak, toen Ajax de 2-1 scoorde, vertelde hij tegenover ESPN. “Hier worden ze pas lawaaierig als ze voorstaan, hè?”, sprak de 35-jarige aanvaller.

Artikel gaat verder onder video

Deze uitspraak leverde Kramer een legio aan haatberichten op. “Ja, als je zoiets zegt, roep je de ellende over jezelf af” Of, “Je hebt als voetbalprof een voorbeeldfunctie”, spraken allerlei commentatoren tevens. “Vind ik zo’n onzin. Er mogen wel duizenden supporters je tijdens een wedstrijd een kankermongool noemen, met hun kinderen ernaast, maar ik mag niet naar eerlijkheid een antwoord geven?”, zegt Kramer daarover.

Vervolgens haakt de RKC’er nog even in op zijn antwoord dat hij destijds gaf tegenover ESPN. “Het ís toch stiller als Ajax niet voorstaat in de ArenA? Trainers gaan vaak toch pas actief worden als ze voorstaan? Waarom mag ik dat niet zeggen?”, sluit hij af tegenover De Volkskrant.

Zondag neemt Kramer het met RKC op tegen zijn favoriete club Feyenoord. Het is nog maar de vraag of de boomlange spits wel in actie kan komen tegen de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Kramer: 'Na een kwartier voetbal maakte de boomlange spits de gelijkmaker, waarna hij het Amsterdamse publiek compleet stil hoorde vallen. Even later hoorde Kramer wel weer geluid vanuit het thuisvak, toen Ajax de 2-1 scoorde, vertelde hij tegenover ESPN. “Hier worden ze pas lawaaierig als ze voorstaan, hè?”, sprak de 35-jarige aanvaller." Maar dit gebeurt toch in elke wedstrijd over de hele wereld ? Is deze Kramer wel een echte mens of een AI uitvoering ? Kramer heeft toch in zijn succesvolle carrière bij topclubs (echt waar ?) dit toch ook al eerder meegemaakt ? Grappig die Michiel.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Nare man die Kramer.

PassievoorAjax
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Hij roept het zelf over zich af. Zijn uitspraken over Ajax. Hij generaliseert vaak. Wat als het wat stiller is omdat Ajax niet goed draait? Dit is zo'n seizoen dat het vaker niet dan wel goed gaat. Mag je dan niet kritisch zijn op je club. Kramer provoceert regelmatig en vindt het dan gek dat er negatief op hem wordt gereageerd.

Goku
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Zag je afgelopen donderdag ook, 80 minuten stil. Behalve bij wissel van Ajax, dan "schelden" de speler uit 🤭🤭🤭

KROTJE
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Net als na de kopbal van Lukaku in de Kuip afgelopen donderdag, het werd wel minder lawaaiig. Net als schelden op Minteh in de eerste helft in de sociale media. Potje en keteltje ? Schelden op deze speler van Ajax juich ik toe, ik deed er ook aan mee, is legitiem, zal weer doen..

KROTJE
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

KC Die gasten zijn jaloers op Ajax joh, nog steeds zelfs op een slecht Ajax van nu. De frustratie van al die jaren zitten diep en nu het steeds minder wordt raken ze in de war en dan weer op Ajax fitten. En arrogant voor wat hebben ze gepresteerd tot nu toe met hun landskampioenschap ? Weinig tot niets. Notabene ze moesten een Ajacied: Cruijff om hulp vragen om eens een keer weer kampioen te worden, stumperds.

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Krotje jij bent alleen ajacied omdat ze prijzen behaald hebben . Steeds maar het verledenen en wijzen ,en oh we zijn zo jaloers . Je bent zo voorspelbaar . We leven nu jochie . Het is gewoon overduidelijk voor iedereen dat jij een slecht seizoen niet aan kan.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

gtsb, laat mij dan maar zo'n Ajacied zijn, jij wordt en zal nooit een Ajacied zijn, pak dit nou op en concentreer je maar op 010-zuid, everybody happy.

jc65
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Als deze stakker zich vanaf het begin van zijn voetbalcarrière met voetballen had bezig gehouden. Was had hij misschien nog wel eens in het nl elftal speelt en waarschijnlijk nog bij een topclub. Maar nee hield zich liever bezig met Ajax

ikkejaja
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Kc ..Echt he .. dan zal gluiperd 2 gtsb ook niet lang op zich laten wachten hier 🤔het tokkievolk 😂👌

gtsb
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Liever een tokkie dan zo zijn als jullie. Neem een voorbeeld aan de ajacieden die dealen met de situatie .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou zeggen gtsb neem een voorbeeld aan die integere Feyenoorders, die zijn er zat de meesten zelf, maar jij verpest voor hen, jij bent gewoon een ....ach laat gaan.

CG
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Hij blijft jaloers dat hij niet bij Ajax speelt omdat zijn niveau veel te laag is. Terecht dat Ajax hem niet genomen heeft. Dit is reeds bewezen vooraf bij Feyenoord waar hij ook niet goed was. Daarom dat hij blijft zeiken !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen