Surreële wending: PSV zorgt voor geschokte reacties met bericht om 21.59 uur

1 februari 2024, 22:04   Bijgewerkt: 1 februari 2024, 22:16
Foto: © Imago

PSV heeft donderdagavond voor verbazing gezorgd op X. De Eindhovenaren plaatsten om 21.59 uur een bericht waarmee de supporters werden geïnformeerd dat de transferwindow er voor de club op zit na de komst van Conrad Jaden Egan-Riley. Fans van PSV reageren geschokt, omdat zij nog hadden gerekend op de komst van Couhaib Driouech van Excelsior.

Alles wees erop dat PSV zich op de slotdag van de winterse transferperiode nog zou gaan versterken met Driouech. Feyenoord was eerder al afgehaakt in de strijd om de aanvaller van Excelsior, waarna Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldde dat PSV alsnog op weg leek om ‘een deal met Driouech te gaan afronden’.

Artikel gaat verder onder video

Het was wachten op witte rook vanuit Eindhoven, maar om precies 21.59 uur plaatste PSV een bericht op X waarmee het de supporters informeert dat de transferwindow er voor de club op zit na de komst van Conrad Jaden Egan-Riley. Laatstgenoemde wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Burnley. Zodoende lijkt Driouech het seizoen bij Excelsior af te gaan maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen