Driessen toont respect (!) voor Sven Mislintat: ‘Dat zag hij dan weer wél bij Ajax’

19 februari 2024, 16:42   Bijgewerkt: 19 februari 2024, 16:47
Foto: © Vandaag Inside/ESPN

Waar Valentijn Driessen zich al talloze keren negatief heeft uitgelaten over Sven Mislintat, deelde de chef voetbal maandagochtend tijdens de Kick-off podcast van De Telegraaf een compliment uit aan de inmiddels ontslagen technisch directeur. Driessen begrijpt waarom de Duitser afgelopen transferzomer de markt opging in de zoektocht naar versterkingen.

Ajax moest zondagmiddag in eigen huis genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel tegen NEC. Aan de aftrap verschenen onder meer jonge spelers als Tristan Gooijer, Kenneth Taylor, Jorrel Hato en Jaydon Banel. Driessen raakte niet geïmponeerd van de talenten. “Die Mislintat had wel goed gezien dat er in de jeugdopleiding niets liep. Dat hij daardoor heel veel spelers moest gaan kopen”, begint de journalist.

Artikel gaat verder onder video

Kenneth Perez (ESPN) deelde zondagavond dezelfde mening als die van Driessen. “Dat vond ik wel een goede van hem. Toch nog wel een beetje respect voor Mislintat, dat hij dat wel zag.” Ook Mike Verweij zag dat Mislintat wel degelijk ‘iets goeds’ heeft gezien in zijn tijd bij Ajax. “Die Kjetil Knutsen speelde Ajax natuurlijk hélemaal overhoop afgelopen donderdag”, doelt de Ajax-watcher op het gelijkspel van de Amsterdammers tegen FK Bodø/Glimt (2-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Vooral Hato kost Ajax punten, hij kan niet verdedigen en hij is van oorsprong geen verdediger. De meeste tegendoelpunten komen door hem. Maar ja, dat ziet onze dlut trainer niet. Het wordt tijd dat van t Schip ook oprot.

The all blacks
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Dat is wel heel kort door de bocht. Hato is 17, Gooyer 19.

Paulito
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Gooyer komt zelfs te kort voor jong Ajax. Misschien leuke voetballer voor Telstar. Ajax opleiding was ooit de beste! Nu ingehaald door AZ en PSV.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen