Van der Gijp zet Studio Voetbal meteen uit na belachelijke uitspraak over Ajax

27 februari 2024, 08:01
Foto: © NOS / Talpa

René van der Gijp heeft de uitzending van Studio Voetbal van afgelopen zondag direct uitgezet na een opvallende suggestie van Arno Vermeulen over Ajax. De commentator en chef voetbal van de NOS betoogde in de talkshow dat Thomas Tuchel weleens zou kunnen worden aangesteld als opvolger van John van 't Schip, tot verbijstering van Van der Gijp.

In Vandaag Inside bespreekt Van der Gijp maandagavond de praatprogramma's van de dag daarvoor. "Je weet, ik ben een fan van talkshows, maar het zat mij eigenlijk een beetje tegen gisteravond", steekt de oud-voetballer van wal. "Eerst keek ik naar Studio Voetbal, maar dan komt Arno Vermeulen aan het woord en die gaat tien minuten zitten wauwelen dat Thomas Tuchel trainer van Ajax moet worden. Dus ja, ik heb dat afgezet. Naar die onzin ga ik echt niet zitten luisteren."

Artikel gaat verder onder video

Vermeulen opperde serieus dat de huidige trainer van Bayern München 'geïnteresseerd' zou zijn om bij Ajax in dienst te treden. Bovendien zou de oud-trainer van onder meer Paris Saint-Germain en Chelsea 'een enorme voorliefde' voor Nederland hebben: "Die ging vroeger al alle weekenden naar Amsterdam, dat helpt toch." Het feit dat de Duitser een astronomisch salaris opstrijkt in München is wat Vermeulen betreft ook niet onoverkomelijk: "Dat is een kwestie van of hij wil. Deze man heeft zoveel geld verdiend, dat zal niet echt meer uitmaken."

De suggestie van Vermeulen werd door Pierre van Hooijdonk overigens direct afgeschoten: "Ik denk dat je wel één ding vergeet. Tuchel zou te allen tijde geïnteresseerd zijn geweest in Ajax. Maar dat was het Ajax van een paar jaar geleden, dat Champions League speelde. Maar het Ajax van nu... In Europa kijken ze ook." Rafael van de Vaart had even eerder al opzien gebaard door de naam van Ruud van Nistelrooij op tafel te gooien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

De heer van der Gijp mag niet in de schaduw staan van Arno Vermeulen. Als er een iemand is die uit zijn nek lult is het van der Gijp wel.

KROTJE
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

"Van der Gijp zet Studio Voetbal meteen uit na belachelijke uitspraak over Ajax" Ik zette VI onder de vele namen al veel seizoenen uit. Arrogantie ten top van Gijp, alsof hij........... Ehem, nu wachten op tegenreacties vanuit de bekende hoeken hier op FCUdate.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met Tuchel zouden ze iemand in huis halen als Mislintad. Die is overal al weggejaagd waar hij trainer was

BENNINK24
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Hij heeft wel gelijk !!! maar van de Gijp is zelf ook een vervelende domme gast om aan te horen, weinig inhoud , dom lachen enz. Dus tja wat zegt ie over een ander ???

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen