Youssef El Kachati verrast keeper van Ajax met waanzinnig schot vanuit de middencirkel

26 februari 2024, 21:58

Een prachtig doelpunt van Youssef El Kachati in de wedstrijd tussen Jong Ajax en Telstar in de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller van Telstar bepaalde de eindstand op 0-3 met een schot vanuit de middencirkel.

El Kachati veroverde de bal van de onoplettende Nick Verschuren, zag dat keeper Tom de Graaff ver voor zijn doel stond en twijfelde geen moment. Met zijn uithaal wist hij De Graaff te verrassen en de 0-3 te maken. Eerder in de wedstrijd hadden Danzell Gravenberch (strafschop) en Tim van de Loo al gescoord voor Telstar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen