Advocaat kraakt Ajax-aanwinst: 'Wie heeft hem gehaald?'

14 maart 2024, 19:43   Bijgewerkt: 14 maart 2024, 19:54
Foto: © Veronica

Dick Advocaat heeft weinig begrip voor de recente transfer van Jordan Henderson naar Ajax. Volgens de bondscoach van Curaçao heeft de Amsterdamse ploeg al genoeg vergelijkbare spelers in de gelederen.

Advocaat vertelt tijdens de voorbeschouwing op Veronica dat Ajax Henderson niet nodig had. “Het is een jongen met een enorme reputatie. Ik begrijp nog steeds niet wie hem gekocht heeft, als je Van den Boomen hebt en nog een aantal spelers. Dat zijn bijna identieke spelers in hoe ze voetballen. Waarom haal je dan Henderson en wie heeft dat gedaan?” Advocaat wil verder niks ten nadele noemen over de naam van de 33-jarige middenvelder. “Nogmaals: een geweldige reputatie, nationaal elftal, Liverpool… Maar Ajax had hem helemaal niet nodig.”

Heeft Dick Advocaat gelijk over Jordan Henderson?

Laden...
1841 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dick Advocaat heeft volledig gelijk.

Dave van Roij
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Zo makkelijk nu om alles af te kraken! Tuurlijk is Henderson een aanwinst op dit moment! Maar hij is geen god die met zijn vingers knipt en alles is opgelost. Dit jaar is gewoon verloren,advocaat kan mooi bij Curaçao zijn kennis uitleggen…benieuwd wie hem daar snapt! En Valentijn Driessen ja…maak ik maar geen woorden aan vuil,als Ajax over een paar jaar weer mee doet in Europa zie je hem voorop lopen!! Jongens ik kijk door een Ajax bril,maar besef ook dat we niet mee kunnen momenteel

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen