Arne Slot durft vakantiebestemming bijna niet te delen: ‘Dat is heel tricky om te zeggen’

25 maart 2024, 20:45   Bijgewerkt: 25 maart 2024, 21:05
Foto: © Rondo

Arne Slot heeft de afgelopen dagen vertoefd op Ibiza, zo vertelt de Feyenoord-trainer maandagavond bij Rondo. De oefenmeester is te gast bij het voetbalpraatprogramma en heeft volgens presentator Wytse van der Goot een kleurtje gekregen. Slot vindt het ‘tricky’ om te zeggen waar hij op vakantie is geweest.

Dat heeft alles te maken met de vakantie van Maurice Steijn naar Ibiza. De inmiddels ontslagen Ajax-trainer ging, in een fase waarin de Amsterdammers onderin de Eredivisie bungelden, op vakantie op het Spaanse eiland, wat hem op enorm veel kritiek kwam te staan. “Ik heb een week vrij gehad, en die heb ik goed besteed”, begint Slot.

Artikel gaat verder onder video

“Het is tricky om het te zeggen, maar ik ben meerdere dagen naar Ibiza geweest”, zegt de Feyenoord-trainer met een kleine lach op het gezicht. “Nog bekende tegengekomen in het vliegtuig?”, vraagt Van der Goot, doelend op het feit dat Slot Steijn vorige keer trof in het vliegtuig. “Dit keer niet, nee. Vorige keer wel, maar dit keer niet”, grijnst de oefenmeester.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax Legend (67) maakt grote indruk: 'De beste voetballer ter wereld op zijn leeftijd'

Een 67-jarige legende van Ajax krijgt op sociale media de nodige complimenten voor zijn spel en fitheid tijdens een benefietwedstrijd tegen de Liverpool Legends.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hij heeft nog humor ook. Dit is echt een trainer van wereldformaat. Veel spelers willen ook onder Arne Slot spelen. Elk realistische voetbalfan kan zien dat hij specialer is dan elk andere trainer in Nederland.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Precies. Maar niet iedereen hier is realistische

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen