Chris Woerts heeft heel slecht nieuws voor Vitesse-supporters: 'Dan ben je meteen gedegradeerd'

29 maart 2024, 22:47
Foto: © Imago

Volgens Chris Woerts krijgt Vitesse puntenaftrek dit seizoen. Er lijkt maar geen einde te komen aan de Vitesse-saga. Na gedoe met investeerders zou Vitesse zes(!) licentieregels hebben overtreden. Puntenmindering lijkt ze boven het hoofd te hangen. Het zou de Arnhemmers duur komen te staan, want dat zou vrijwel zeker degradatie betekenen voor de geel-zwarten.

Als Woerts bij Vandaag Inside gevraagd wordt omtrent de situatie in Arnhem, legt hij uit: “Vitesse krijgt punten in mindering. Ze hebben namelijk zes licentieregels overtreden. Normaal gesproken krijg je dan puntenaftrek. Dinsdag was de vergadering van de clubs, en die zijn een beetje geïrriteerd dat de licentiecommissie maar blijft treuzelen, treuzelen, treuzelen met dat besluit.”

Artikel gaat verder onder video

“Normaal hebben clubs voor mindere zaken veel meer punten afgetrokken gekregen”, doet Woerts uit de doeken. Woerts legt uit dat puntenaftrek van Vitesse slechts een kwestie van tijd lijkt. “Maar ze wachten, en ze wachten maar. Vitesse krijgt puntenaftrek, dat is de algemene verwachting.” Toch denkt de 65-jarige zakenman te weten waarom het besluit uitblijft.

Op zondag 7 april 12.15 uur staat de Gelderse derby op het programma. Het altijd beladen duel tussen Vitesse en NEC Nijmegen. “Maar bij de KNVB denken ze: ‘volgende week Vitesse – NEC, niet zo’n goede timing om dan puntenaftrek te doen, want dan ben je gelijk gedegradeerd”, legt Woerts uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen