Daily Mail ziet één speler van Ajax die een 7 scoort tegen Aston Villa

15 maart 2024, 10:43
Foto: © Imago

Ahmetcan Kaplan heeft opnieuw een goede indruk achtergelaten in Engeland. De verdediger van Ajax wordt door de Daily Mail beoordeeld met een 7 na zijn wedstrijd tegen Aston Villa. Daarmee heeft hij van alle Ajacieden het hoogste cijfer. Aangetekend moet wel worden dat Kaplan slechts 39 minuten meedeed.

De Amsterdammers verloren met 4-0 op Villa Park en dus regent het onvoldoendes. Sivert Mannsverk, die een rode kaart kreeg, krijgt samen met Jorrel Hato en Brian Brobbey het laagste cijfer van de Engelse krant: een 4. Diant Ramaj, Devyne Rensch, Josip Sutalo en Jordan Henderson kunnen ook niet rekenen op een voldoende (allen een 5).

Artikel gaat verder onder video

Met een 6 komen Kenneth Taylor, Kristian Hlynsson en invaller Chuba Akpom er wel genadig van af. Kaplan scoort zelfs een 7, nadat hij vorige week al een 8 ontving van de boulevardkrant. De verdediger viel in de eerste helft echter geblesseerd uit en werd vervangen door Akpom.

De beste man op het veld was volgens de Daily Mail aanvoerder John McGinn van Aston Villa, die een 8 krijgt. Geen enkele speler van de thuisploeg krijgt een onvoldoende. De krant beoordeelt ook de trainers: Unai Emery wordt beloond met een 7, terwijl John van 't Schip een 5 krijgt. Scheidsrechter Orel Grinfeeld, in Nederland bekritiseerd om een niet-gegeven rode kaart aan Ollie Watkins, krijgt ook een dikke voldoende (7).

Zo beoordeelde de Daily Mail de spelers van Ajax tegen Aston Villa:

Ramaj 5
Rensch 5
Sutalo 5
Kaplan 7
Hato 4
Sosa 5
Henderson 5
Mannsverk 4
Hlynsson 6
Taylor 6
Brobbey 4
Akpom 6

Was Ahmetcan Kaplan voor zijn wissel de beste Ajacied?

Laden...
653 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ze vallen bij bosjes om bij Ajax tegenwoordig, lijkt wel als ze het expres doen...

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Leer eerst eens fatsoenlijk Nederlands hersenloze Kuipplant

Oud keeper
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Kan je ook uitleggen waarom je denkt dat zij het expres doen?

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Laat hem maar gaan Oud Keeper, zonde van de energie. Vroeg of laat komt er een kentering, want ik weet vanaf vanochtend 0.01 uur dat door de komst van Kroes er een omwenteling naar positief bij Ajax komt. Sneller dan vriend en vijand het verwachten. Heerlijk dan krijgen alle tegenstanders een warme ontvangst in de Arena.

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja hoor Oud keeper. Zie berghuis als voorbeeld, je hebt een blessure en tijdens die blessure ga je door je rug dan ga je toch denken dat het wel een beetje vreemd overkomt. En in tegenstelling wat er hier wordt had ik voor winst van Ajax gehoopt, al was het maar voor de puntjes voor NL.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het verbaasde mij ook iedere keer weer dat hij zo mild reageert. Zeg gewoon wat je ervan vindt. Is inderdaad niet netjes.

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hap hap hap

Oud keeper
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Dat siert je👍

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

hahaha brobbey een 4 en die is door die dolle koeman opgeroepen voor het nl elftal??? kan je zien hoe slecht de nederlandse spitsen zijn!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen