Slot kan in bekerfinale bij Feyenoord mogelijk weer een beroep doen op aankoop van zes miljoen

28 maart 2024, 23:27
Foto: © Imago

Feyenoord-aanvaller Calvin Stengs verwacht op tijd hersteld te zijn voor de bekerfinale tegen NEC op zondag 21 april. De Rotterdamse zomeraanwinst raakte eind vorige maand geblesseerd in de halve finale tegen KNVB Beker en men vreesde voor een langdurige absentie, maar hij maakte woensdag al zijn rentree op het trainingsveld en heeft dus goede hoop dat hij snel weer in actie kan komen.

Feyenoord telde afgelopen zomer zes miljoen euro neer voor de komst van Stengs, die niet veel tijd nodig had om te bewijzen dat hij een serieuze versterking was voor de formatie van coach Arne Slot. Stengs was al snel belangrijk met doelpunten en assists en speelde zich daarmee ook in de kijker van het Nederlands elftal. Met een hattrick in de uitwedstrijd tegen Gibraltar beleefde de linkspoot in november een uitstekende rentree in Oranje, maar een vervolg kreeg die (nog) niet. Een knieblessure opgelopen in de halve finale van de KNVB Beker tegen FC Groningen houdt hem inmiddels al een maand aan de kant.

Artikel gaat verder onder video

Maar zijn rentree is aanstaande. Feyenoord deelde woensdag al foto’s van Stengs op het trainingsveld en voor de camera van ESPN bevestigt hij dat hij op de weg terug is. “Gaat goed, gaat goed”, klinkt het namens de oud-speler van AZ, OGC Nice en Antwerp FC. Hij krijgt vervolgens de vraag wanneer hij weer binnen de lijnen te bewonderen is. “Dat durf ik nog niet te zeggen. Ik ben wel aan het trainen nu, dat hebben jullie denk ik ook wel kunnen zien. Maar wanneer ik weer een wedstrijd kan spelen, dat weet ik nog niet precies.” Op de vraag of hij de bekerfinale redt, zegt Stengs veelbelovend: “Dat denk ik wel.”

Stengs kwam dit seizoen tot op heden 34 keer in actie voor Feyenoord, goed voor zeven doelpunten en veertien assists. De Rotterdammers hervatten de competitie aankomende zondag met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Foto van jonge, bebloede supporter bij Heerenveen - Feyenoord: 'Ik neem mijn kinderen niet meer mee'

Op sociale media gaat een foto rond van een jonge supporter van sc Heerenveen, die hevig bloedde rond de wedstrijd tegen Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bean.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Goed nieuws! Ook fantastisch voor hem dat hij onder zo'n geweldige trainer kan spelen!

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Precies. Wat een top trainer is die Slot. Daar kan bosz nog heel wat van leren. Slot heeft een beperkte selectie en zo goed als geen geld. Maar draaien toch een prima seizoen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja toch Bean.!!!! Slot is top en stens komt terug geen excuus nodig.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen