Loting FA Cup bekend: kan Erik ten Hag de bekerfinale op Wembley al ruiken?

17 maart 2024, 20:24   Bijgewerkt: 17 maart 2024, 20:34
Foto: © Imago

Manchester United, de club van coach Erik ten Hag, kan zich na de overwinning op aartsrivaal Liverpool (4-3) opmaken voor de halve finale van de FA Cup op Wembley. Ook de tegenstander van The Red Devils is al bekendgemaakt. Direct na de laatste kwartfinale werd er geloot voor de halve finales. Manchester United neemt het op tegen Coventry City.

Met deze loting heeft Ten Hag niks te klagen, want Coventry speelt in de Championship, en staat daar op de achtste plek. De andere halve finale gaat tussen Manchester City en Chelsea. Beide halve finales worden afgewerkt op de heilige grasmat van Wembley, waar vanzelfsprekend, net als elk jaar, ook de finale gehouden wordt.

Artikel gaat verder onder video

Vorig jaar werd de finale gespeeld tussen Manchester City en Manchester United, waarin de ploeg aan de oostkant van de Engelse stad, in het blauw en wit, de beker uiteindelijk in ontvangst mocht nemen. Er is dus best een grote kans dat de finale dit jaar wéér tussen deze twee ploegen gaat, maar dat valt natuurlijk nog te bezien. De halve finales worden op zaterdag 20 april en zondag 21 april gespeeld. Het is nog niet bekend welke wedstrijd wanneer wordt gespeeld.

Halve finales FA Cup:
1.       Coventry City v Manchester United
2.       Manchester City v Chelsea

Wint Manchester United de FA Cup?

Laden...
340 stemmen
Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Straks in de finale tegen stadsgenoot, wederom lege handen voor Erik

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen