Opstelling PSV bekend: duidelijkheid over meespelen Joey Veerman in Dortmund

13 maart 2024, 19:45   Bijgewerkt: 13 maart 2024, 20:03
Foto: © Imago

Joey Veerman start donderdagavond in de basis bij PSV, dat in Dortmund gaat proberen de kwartfinale van de Champions League te bereiken. Trainer Peter Bosz heeft daarnaast ook basisplaatsen ingeruimd voor Mauro Júnior op het middenveld en Malik Tillman op de linkervleugel, waardoor Hirving Lozano in de return tegen Borussia Dortmund op de bank begint.

Walter Benítez verdedigt in Dortmund zoals gebruikelijk het doel van de Eindhovenaren. Voor de Argentijn wordt de viermansdefensie gevormd door Jordan Teze, Jerdy Schouten, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Op het middenveld wordt Veerman geflankeerd door Mauro Júnior en Guus Til. Johan Bakayoko en Tillman starten voorin vanaf de flanken, met tussen hen in de onomstreden clubtopscorer Luuk de Jong. Hirving Lozano neemt daardoor plaats op de reservebank, waarop ook namen als André Ramalho, Isaac Babadi en Ricardo Pepi voorkomen.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Til, Veerman, Mauro Júnior; Bakayoko, De Jong, Tilmann

Ook de basiself van de thuisploeg is inmiddels bekend. Dortmund-trainer Edin Terzic kan in de return in eigen huis niet beschikken over de geschorste Nico Schlotterbeck en kreeg op de wedstrijddag nóg een teleurstelling te verwerken, toen bleek dat vleugelverdediger Julian Ryerson vanwege een blessure moest afhaken. Beide Nederlanders, Ian Maatsen en voormalig PSV'er Donyell Malen, zijn wél van de partij en hebben ook allebei een basisplaats toebedeeld gekregen.

Opstelling Borussia Dortmund: Kobel; Süle, Can, Hummels, Maatsen; Özcan, Sabitzer, Malen, Brandt; Sancho, Füllkrug

PSV gaat zich plaatsen voor de kwartfinales

Laden...
639 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen