Oranje-spelers zijn woedend op Espen Eskas en wijzen massaal naar videoschermen in stadion

26 maart 2024, 22:38
Foto: © NOS

Duitsland kwam in de slotfase van de wedstrijd tegen Nederland op een 2-1 voorsprong via Niclas Füllkrug. Het doelpunt van de Duitse spits leidde tot woedde in het kamp van Oranje.

Füllkrug bracht vijf minuten voor tijd de 2-1 op het scorebord uit een hoekschop. Doelman Bart Verbruggen wist de bal nog wel te beroeren, maar volgens de doellijntechnologie had de bal de doellijn gepasseerd.

Artikel gaat verder onder video

De spelers van Oranje legden zich echter niet neer bij het doelpunt van Füllkrug, omdat de spits de bal met de hand leek te beroeren. Onder meer Daley Blind wees naar de videoschermen in het Deutsche Bank Park om scheidsrechter Espen Eskas ervan te overtuigen de treffer af te keuren. De Noorse arbiter wilde daar echter niets van weten en liet de 2-1 staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Gewoon mentaliteit kwestie, Duitsers vechten voor iedere meter. Deze drive ontbreekt bij de meeste, enkeling uitgezonderd. Onze captain die zo vol van zichzelf is zat er behoorlijk naast bij de 2-1 Nee zoals ik voorspelde even weer terug op aarde. De ligt en Blind kan gewoon niet meer, lachwekkend!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen