Pascal Kamperman: ‘Hij wil niet met de Nederlandse pers praten. Laat het eerst eens zien in Oranje…’

26 maart 2024, 20:16   Bijgewerkt: 26 maart 2024, 20:21
Foto: © ESPN

Pascal Kamperman vindt het misplaatst dat Xavi Simons rondom de interlands van het Nederlands elftal niet met de nationale media wil praten. De Oranje-international en aanvallende middenvelder van RB Leipzig is het niet eens met de behandeling die hij krijgt van de Nederlandse pers.

“Het is een beetje merkwaardig. Hij vindt dat er te veel kritiek op hem is”, licht Kamperman het besluit van Simons om de Nederlandse media niet te woord te staan toe voor de camera van ESPN, dinsdagavond vlak voor het oefenduel van Oranje in en met Duitsland. “Hij heeft gezegd dat hij niet met de Nederlandse pers wil praten. Ik weet niet of dat allemaal zo handig is. Natuurlijk snap ik dat het hard bij hem aankomt en dat er veel over hem gezegd wordt.”

Artikel gaat verder onder video

“Ik las dat Vincent Janssen het vandaag ook weer opnam voor hem”, vervolgt de verslaggever van ESPN. “Janssen vindt dat er in Nederland veel te hard geoordeeld wordt over spelers en dat iemand na één wedstrijd gelijk neergesabeld wordt. Nou is het bij Simons niet na één wedstrijd, want bij hem is het er in al zijn interlands in Oranje nog niet uitgekomen. Janssen wil daarom niet meer in de Eredivisie spelen. Simons wil daarom niet meer met de Nederlandse pers praten. Ik zou zeggen: laat het eerst eens op het veld zien en dan zien we daarna wel weer verder”, aldus Kamperman.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sneijder hoorde opvallend geluid uit kamer Promes en Depay: 'Ik ging naar binnen, Memphis liep boos weg'

Wesley Sneijder vertelt bij Veronica Offside een anekdote over zijn tijd bij het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet hij vermoedelijk huilen en om zijn moeder vragen,nationaal jankgezicht , unsere Xavi.

Kees Waker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alle sporters zouden beter niet met verslaggevers zoals Dhr Kamperman praten. De vraagstellingen zijn altijd negatief suggestief en soms zelfs zo 'dom' dat antwoorden gewoon tijdverspilling is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen