Perez kijkt vol ongeloof naar Dortmund-speler: 'Tien miljoen per jaar, hoe kan zoiets?'

14 maart 2024, 19:01   Bijgewerkt: 14 maart 2024, 19:13
Foto: © Imago

Kenneth Perez kan nog steeds maar moeilijk geloven dat PSV in de Champions League is uitgeschakeld door Borussia Dortmund. De Eindhovenaren verloren woensdagavond, na een 1-1 gelijkspel in eigen huis, met 2-0 van Die Borussen.

Perez vindt vooral dat Dortmund geen veel sterker elftal heeft dan PSV. “Ik zat met ongelooflijke jaloezie te kijken naar de spits van Dortmund”, begint de analist tijdens Studio Europa op ESPN. “Die verdient tien miljoen per jaar… Hoe kan zoiets man?” Ook over de rechtsachter van de Duitsers was Perez niet te spreken. Terwijl hij kippendansachtige bewegingen maakt, zegt de analist: “Die Süle, lekker daar op rechtsback…”

Artikel gaat verder onder video

Perez had ook meer verwacht van de ploeg die op eigen bodem zo goed presteert dit seizoen. “Ik vind het echt heel teleurstellend dat PSV niet door is gegaan tegen deze tegenstander. Ook voor de Eredivisie. Ze worden straks ongeslagen kampioen. En dan kun je van dit team over twee wedstrijden niet winnen…”

Rond de 77ste minuut kreeg de analist wat hoop. Het stond 1-0 voor de Duitse ploeg, maar die zagen op dat moment een doelpunt afgekeurd worden. “Toen die Füllkrug scoorde en die goal door een miniem geval van buitenspel werd afgekeurd, dacht ik: nu gaan ze wel door. Dat lukt dan niet.” PSV zal zich na de Europese uitschakeling volle bak kunnen focussen op de Eredivisie. Daarin heeft de ploeg tien punten voorsprong op naaste belager Feyenoord. Aankomende zondag om 20.00 uur speelt de ploeg uit Eindhoven thuis tegen FC Twente.

Was PSV over twee wedstrijden beter dan Dortmund?

Laden...
262 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Derk62
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hou toch op, bij rust had het 4-0 kunnen zijn

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Füllkrug wel mee eens. Sule is gewoon een grote sterke centrale verdediger, logisch dat je dan als rechtsback niet heel goed bent.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen