PSV moet 'enorm salaris' betalen om sterspeler deze zomer te behouden

19 maart 2024, 08:24
Foto: © Imago

PSV wil ook volgend seizoen kunnen beschikken over Malik Tillman en Sergiño Dest. De twee Amerikanen worden gehuurd van respectievelijk Bayern München en Barcelona. In deze dossiers heeft PSV echter niet alles in eigen hand.

De koploper van de Eredivisie heeft een koopoptie van naar verluidt twaalf tot veertien miljoen euro laten opnemen in het huurcontract van Tillman. Bayern heeft echter de optie om die koopoptie ongeldig te maken. De topclub uit Duitsland moet dan een 'boete' van circa drie miljoen euro betalen. Het is op dit moment niet duidelijk hoe Bayern denkt over het terughalen van Tillman.

Artikel gaat verder onder video

Barcelona heeft volgens betrokkenen geen dergelijke clausule, schrijft het Eindhovens Dagblad. “Wel heeft PSV met Dest zelf geen overeenstemming en moet een enorm salaris worden betaald om hem te kunnen behouden. PSV zet daar wel volop op in.” Ook zal PSV het bedrag moeten betalen dat met Barcelona is afgesproken als optie tot koop. Dat bedrag zou rond de tien miljoen euro liggen, volgens eerdere informatie van De Telegraaf.  

Lees ook: Sneijder hoorde opvallend geluid uit kamer Promes en Depay: 'Ik ging naar binnen, Memphis liep boos weg'

PSV kan de twee spelers in ieder geval Champions League-voetbal in het vooruitzicht stellen. De ploeg van trainer Peter Bosz heeft nog maar twee overwinningen nodig om zich te verzekeren van deelname aan het miljardenbal. PSV stevent af op de landstitel; daar zijn nog zes zeges voor nodig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen