Sneijder tegen Van der Meijde: 'Hij is jouw vriend, maar ik zou hem niet opstellen bij Oranje'

18 maart 2024, 23:25
Foto: © Veronica Offside

Wesley Sneijder blijft bij zijn voorspelling dat Quinten Timber afstevent op een basisplaats bij het Nederlands elftal. De recordinternational van Oranje zou het bovendien meer dan verdiend vinden als Timber in de komende interlands aan de aftrap verschijnt.

Sneijder voorspelde vorige week al dat Timber op het EK in de basis zou staan. De analist van Veronica Offside verwacht de middenvelder van Feyenoord vrijdagavond ook aan de aftrap in de oefeninterland tegen Schotland. “Hij is zich toch in de basis van Oranje aan het spelen? Hij speelt toch geweldig, man.”

Artikel gaat verder onder video

Andy van der Meijde concludeert dat Sneijder dus niet met Joey Veerman zou spelen, wat hij zelf beaamt. “Nee, nee. Veerman is jouw vriend, toch? Hij is een goede voetballer, maar niet meer dan dat. Heb je gisteren gekeken? Veerman is toch geen onomstreden speler voor Oranje?”, doelt Sneijder op het optreden van Veerman voor PSV tegen FC Twente (1-0).

Timber presteert in de ogen van Sneijder ‘fantastisch’. “We mogen blij zijn dat hij erbij is. En geloof me, ik denk dat Koeman mijn mening deelt.” Hij hoopt op een middenveld met Frenkie de Jong, Timber en Tijjani Reijnders. “Dat zou fantastisch zijn. Ik denk dat Koeman ook fan is van Timber. Hij zit er niet voor niets bij.”

“Hij kan ballen veroveren, zit overal bij, verdedigend en aanvallend... Hij wordt steeds fitter en ik zie - dat was zijn tekortkoming vorig seizoen - dat hij ook steekballen geeft”, somt Sneijder de kwaliteiten van Timber op. “Hij kan fantastisch schieten. Hij is wat mij betreft een vaste basisspeler.”

Video: Sneijder hoort Koeman over Wijnaldum: 'Wat is dat nou weer voor onzin?!'

Hoop je Quinten Timber tegen Schotland in de basiself te zien?

Laden...
1860 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ja Timber in goede vorm is sterker, krachtiger en beter dan Veerman voor Oranje.

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Klopt Wesley, maar vindt hem niet stabiel genoeg in een wedstrijd. Zakt soms ver weg, dat kan in de ED maar niet bij NL elftal of Europese.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen