FC Twente-aanvaller gefileerd: ‘Hij had beter op atletiek kunnen gaan’

17 maart 2024, 23:16   Bijgewerkt: 17 maart 2024, 23:40
Foto: © Imago

Mitchell van Bergen miste in de blessuretijd van PSVFC Twente een enorme kans om de uitploeg drie punten te bezorgen. Kenneth Perez kan de keuzes van de aanvaller op dat moment amper begrijpen.

Met nog vijf minuten blessuretijd te spelen en de brilstand op het bord, werd Van Bergen diep gestuurd. De daaropvolgende één-op-één verprutste de aanvaller echter, waardoor PSV mocht blijven hopen op de volle buit. “Hij wil hem langs Benítez tikken, ik weet niet waarheen" begint ESPN-analist Perez bij Dit was het Weekend. "Hoe wil hij dat doen? Tik hem nou gewoon verder naar links… Dan kun je hem zo intikken.”

Artikel gaat verder onder video

Als voetballer heeft Perez Van Bergen niet zo hoog zitten. “Atletiek was misschien beter voor hem geweest, want voetballen kan hij niet echt. Maar zijn snelheid is natuurlijk een gigantisch wapen.” Marciano Vink is het niet helemaal met zijn collega-analist eens. “Hij kan wel voetballen. Maar hier moet hij de bal gewoon meenemen. En als je snel bent, gaat je techniek wat naar beneden.”

Van Bergen kwam tot dusverre dit seizoen in 16 Eredivisie-duels voor FC Twente in actie. Daarin gaf de buitenspeler één assist, hij kwam nog niet tot scoren.

Is Mitchell van Bergen van toegevoegde waarde voor FC Twente?

Laden...
152 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen