Valentijn Driessen lacht Mike Verweij hard uit na stelling over Henderson

8 maart 2024, 19:27   Bijgewerkt: 8 maart 2024, 19:34
Foto: © Imago/Veronica Offside

Mike Verweij is van mening dat Jordan Henderson donderdagavond tegen Aston Villa (0-0) een goede beurt maakte op het middenveld bij Ajax. De journalist verkondigt dat tijdens de podcastopnames van Kick-off en wordt vervolgens uitgelachen door collega Valentijn Driessen.

“Ik moet zeggen, al is Valentijn (Driessen, red.) er wat minder enthousiast over, dat Henderson in zijn totaliteit gewoon een goede wedstrijd speelde”, zegt Verweij, die de chef voetbal aan het lachen krijgt met zijn mening. “Al waren de achtste drie, wel gewoon de beste drie bij Ajax”, gaat de Ajax-watcher verder, doelend op verdedigers Jorrel Hato, Ahmetcan Kaplan en Devyne Rensch.

Artikel gaat verder onder video

Ook Engelse media waren lovend over de Henderson. “Het lijkt wel of ik een stukje lees van Nederlandse verslaggevers over Frenkie de Jong bij FC Barcelona. Dit is vergelijkbaar. Alles is goed wat landgenoten over de grens doen. Maar echt, Henderson heb ik gewoon helemaal niet gezien”, zegt Driessen.

“Het is heel plichtmatig allemaal, heel erg op ‘safe’. Dat past ook wel bij hem, dat ‘safe’ spelen. Balletjes van drie meter in de voeten spelen. En dan geeft hij een keer een diepe bal, vliegt hij over de achterlijn…”, gaat Driessen verder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Blackie
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

zo jammer dat meneer driessen weer media aandacht krijgt. Diep triest die man.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is zijn werk joh

Dave van Roij
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik vind dat die Driessen wel heel negatief over Ajax blijft schrijven.. Geen enkele voorspelling klopt van hem,je zal hem ook niet rond de arena ooit tegen komen..dit is uitdagen,terwijl niemand bij je kan komen! Zielig min mannetje gewoon

Oud keeper
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Er zit geen leven in die Driessen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen