'Mika Godts doet mee aan de ramadan, dat heeft invloed op hem gehad'

4 april 2024, 23:55
Foto: © Imago

Mika Godts speelde een donderdagavond een sterke wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-1) en gaf een assist, maar werd na een uur al gewisseld. Volgens trainer John van 't Schip is de negentienjarige aanvaller nog niet in staat om negentig minuten te voetballen.

Godts speelde aan de linkerkant tegen Go Ahead. Normaal staat Steven Bergwijn op die plek, maar Bergwijn stond tegen Go Ahead centraal vanwege de absentie van Chuba Akpom. Ziet Van ’t Schip een reden om Godts zondag tegen Feyenoord van de linkerkant te halen?

Artikel gaat verder onder video

“Er is geen reden om hem daar weg te halen. Hij heeft tegen Zwolle goed gespeeld aan de rechterkant en tegen Sparta aan de linkerkant goed”, maakt de trainer duidelijk tijdens de persconferentie. “Het is een goede voetballer, maar we moeten wel voorzichtig met hem zijn.”

“Hij heeft ook de ramadan gedaan, dus dat heeft ook invloed op hem gehad. Hij is nog niet klaar om negentig minuten te spelen, helemaal niet als dat drie keer in de week moet”, legt Van ’t Schip uit.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Welke straf hangt Alex Kroes boven het hoofd om handelen met voorkennis?

Alex Kroes wordt niet alleen geschorst door Ajax, maar moet ook vrezen voor strafrechtelijke vervolging.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

De koppeling van Godts met ramadan begrijp ik niet. Is Godts een moslim dan ? Maakt verder niets uit, iedereen doet wat hij het beste voor zich vindt. Ajax heeft met Godts nu wel de lang verwachte linkervleugelspeler van het Ajaxniveau. Godts kan alleen maar beter worden en ik zie hem vroeg of laat in de PL schitteren, voetballer naar mijn hart.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen