‘PSV bereidt coup voor: toenadering gezocht tot sterkhouder van Feyenoord’

8 april 2024, 14:38   Bijgewerkt: 8 april 2024, 14:47
Foto: © Imago

PSV wil Timon Wellenreuther van Feyenoord overnemen, meldt het doorgaans betrouwbare 1908.nl. De doelman doet het momenteel uitstekend als vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow, waardoor hij op interesse uit Eindhoven kan rekenen.

Wellenreuther begon het seizoen bij Feyenoord als tweede doelman achter Bijlow, maar door meerdere blessures van laatstgenoemde speelde de Duitser tot dusver al 23 duels in alle competities. Met zijn sterke optredens heeft hij de interesse van PSV gewekt, waar Walter Benítez mogelijk gaat vertrekken.

Artikel gaat verder onder video

Bij Feyenoord heeft Wellenreuther nog een contract tot de zomer van 2025. Mocht hij niet verlengen en zijn basisplaats weer kwijtraken aan Bijlow, zal de sluitpost naar alle waarschijnlijkheid komende zomer willen vertrekken. Als PSV zich meldt, zal Feyenoord hoog in de boom gaan zitten.

Als hij vertrekt, heeft Wellenreuther niet alleen PSV als optie. 1908.nl meldt dat er ook clubs uit Ligue 1, de Bundesliga en de Serie A interesse hebben in de keeper. Voorlopig heeft geen van de geïnteresseerde clubs een voorstel gedaan bij de speler of bij Feyenoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vernederend beeld voor Ajax op ESPN na 72 minuten en 50 seconden spelen

De onmacht van Ajax in de wedstrijd tegen Feyenoord werd na 72 minuten en 50 seconden op pijnlijke wijze gevangen door ESPN.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Wellenreuther vond ik destijds al een sub voor Ajax. Wellenreuther is goed, top reflexen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als wellenreuter een basisplek wil moet hij niet naar psv .

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dacht dat Feyenoord spelers niet goed genoeg waren voor de top...

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Niet zo vals bescheiden zijn goku. Wellenreuther pakte veel punten voor Feyenoord. Toen bij Willem 2 vond ik hem al goed. Duitse keepers zijn volgens mijn beleving altijd goed, denk ook aan Janis Blaswich oud-keeper van Heracles, hij speelt nu in de Bundesliga. Ik vind wel flauw van PSV om onder de duiven van de directe concurrent te schieten, maar ja ik bewonder wel het werk van Stewart/Brands/Arnesen, zij zijn het voorbeeld van modern voetbal zaken doen, kunnen ze bij ons Ajax nog veel van leren, komt denk ik wel.

Laurens1
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Welkenreuther heeft uitstekend werk verricht, slim van psv om de angel eruit te willen halen! Straks is de man van glas weer fit en is hij zijn basisplaats kwijt, tot de volgende blessure, welke uiteraard komt. Er zijn nu eenmaal spelers welke regelmatig tobben, helaas. Vroeger hadden we Litmanen, geweldenaar, welke ook altijd iets had en waar “de man van glas” spoedig zijn bijnaam voor was! Feyenoord moet deze jongen een transfer gunnen voor het klasse werk deze jongen verricht heeft! Of als eerste keeper houden!

boyke
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Waarom moet Feyenoord deze goede keeper een transfer gunnen???? Moeten ze dat de toppers en sterkhouders maar aan de koopclub PSV verkopen en gunnen. Laat die jongen gewoon zelf kiezen en hij doet het voortreffelijk bij Feyenoord dus wie zegt dat hij naar PSV wil gaan. Heeft van der Wallen de Miljardair weer zijn contract voor 4 jaar verlengt en meteen komen ze met spelers aan zetten. PSV moet eens leren met 2 poten op de grond te blijven staan en zelf alles te bekostigen en niet de belastingbetalers of de gemeente. Dat moeten alle verenigingen en daar is PSV niets anders bij alleen worden die gesponsord door de gemeente Eindhoven. Dus je woorden van slim van PSV om de angel eruit te willen halen zou ik zeggen kijk uit voor de tijgerbij je niet steekt anders moeten we bij jou de angel er nog uit zien te trekken.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Bij Ajax hebben de keepers trouwens ook allemaal blessures gehad, en een opa of iemand die ze er allemaal inkijkt op de bank. Bijlow heeft trouwens nooit 6 keer te hoeven vissen. Ook niet in de CL, gek hè ? Dus kijk eerst even in de spiegel. Of ben je nog aan t bijkomen van gisteren?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen