Spartak Moskou-directeur doet bijzondere uitspraken over Promes: 'Daar hebben we geen reden voor'

4 april 2024, 16:03   Bijgewerkt: 4 april 2024, 17:07
Foto: © Imago

De baas van Spartak Moskou, Oleg Malisjev, blijft Quincy Promes altijd een legende van de club vinden. De Nederlandse middenvelder kan nog steeds uitgeleverd worden aan Nederland. Promes zit nog altijd in de gevangenis van Al Aweer, maar toch blijft hij voor altijd een grote naam bij de club uit de hoofdstad van Rusland.

“Voor mij zal Quincy voor altijd een legende van de club blijven”, zei directeur Malisjev van Spartak Moskou tegen TASS. “We hebben geen reden om het contract te beëindigen. Naarmate het proces vordert, zal duidelijk worden wat er verder moet gebeuren. Dit is geen fijn verhaal. Het is uiteraard niet best voor het imago van de club”, aldus Malisjev.

Artikel gaat verder onder video

Of Promes ooit nog in actie komt voor de voetbalclub is nog maar de vraag. Dit seizoen speelde hij 21 wedstrijden voor Spartak Moskou. De grootmacht uit Rusland is in ieder geval gestopt met het uitbetalen van zijn salaris. John van den Heuvel wist onlangs al te melden dat de omstandigheden in de cel van Promes niet echt geweldig zijn.

Dubai kan Promes zowel aan Rusland als aan Nederland uitleveren, maar er is nog niet bekend welke van de twee het wordt. In Rusland loopt er ook een onderzoek naar de voetballer. Hij zou Russische belasting hebben ontdoken. Als Rusland een uitleveringsverzoek indient, dan zou Promes de Nederlandse straffen, die hij al opgelegd heeft gekregen, kunnen ontlopen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kaalgeschoren Quincy Promes heeft het 'loodzwaar' in Dubai: Van den Heuvel komt met details

Quincy Promes heeft het 'loodzwaar' in Dubai, schrijft misdaadjournalist John van den Heuvel in De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DRAAK72
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Breng hem gleimidel

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Tsjaa, ik heb het al vaker gezegd...nederland had kans om hem op te pakken maar verzuimde dit te doen. Dus als hij aan Rusland wordt uitgeleverd, heb ik daar vrede mee.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen