Kaalgeschoren Quincy Promes heeft het 'loodzwaar' in Dubai: Van den Heuvel komt met details

29 maart 2024, 14:31
Foto: © Imago

Quincy Promes heeft het 'loodzwaar' in Dubai, schrijft misdaadjournalist John van den Heuvel vrijdag in De Telegraaf. In afwachting van zijn mogelijke uitlevering aan Nederland verblijft de 32-jarige voetballer van Spartak Moskou in een gevangenis in Al Aweer, waar de omstandigheden allesbehalve comfortabel zijn.

De 50-voudig Oranje-international 'verblijft daar in een zespersoons cel en moet slapen in een van de drie tweepersoonsstapelbedden', weet Van den Heuvel. "Buiten de zes ‘gelukkigen’ die in eigen bed hebben, slapen ook nog tien tot twintig gedetineerden op de grond van de celruimte", vervolgt de misdaadverslaggever.

Artikel gaat verder onder video

Streng regime
Van den Heuvel schrijft dat Promes, die inmiddels verplicht zou zijn kaalgeschoren, zijn cel overdag mag verlaten 'om op een gang met andere gevangenen televisie te kijken', maar dat er verder 'geen recreatie of ontspanning mogelijk is'. Bovendien krijgt de voetballer 'bepaald geen voorkeursbehandeling' en zouden zijn celgenoten ('het overgrote deel is van Pakistaanse, Egyptische of Indische komaf') niet eens weten 'dat ze met een beroemde westerse voetballer in de cel zitten.'

Uitlevering
"Quincy Promes zou zich in de gevangenis hebben laten ontvallen dat hij hoopt op een uitlevering door Dubai aan Rusland, zodat hij zijn Nederlandse straf voorlopig ontloopt", weet Van den Heuvel bovendien te melden. Vorige week werd duidelijk dat er ook in Rusland een onderzoek loopt naar de voetballer, in dit geval wegens mogelijke belastingontduiking. Mocht ook dat land een uitleveringsverzoek neerleggen in Dubai, dan zou Promes zijn in Nederland opgelegde celstraffen van in totaal 7,5 jaar (voorlopig) kunnen ontlopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Prima regime om hem weer even netjes op de grond te zetten met beide voetjes! Jammer dat hij nog überhaupt een bed heeft. Zal de zeep in de gezamenlijke douche ook niet laten vallen vermoed ik! Kaalscheren toch ook geweldig, je bent helemaal niets daar, ondanks je erg verwend bent met pigment!

Rudolf21
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Dien je bij Ajax nog een klacht in van de miljoenen die ze verdiend hebben aan de transfer naar Moskou ? Hypocriet

KROTJE
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dat is een zaak van Ajax en van niemand daarbuiten zeker niet van een Feyenoord-supporter en wat is er hypocriet aan ? Wist Ajax van de handel en wandel van Promes dan Rudolf H en verkochten ze hem met die wetenschap ? Eerst goed nadenken, voordat je je rotzooi spuit en alleen maar om te provoceren.

svl
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Wat is dat toch bij fcupdate dat ze telkens dit soort reacties laten staan? Waarom moet de huidskleur erbij betrokken worden? Niet de eerste keer dat ik bij Laurens1 zoiets dergelijks zie. Schaamtelijk, zowel van fcupdate dat het doorkomt, alsook van de simpele die het typt.

gtsb
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Goh krotje doe jij nu nooit he . Jij bent degene die de sfeer hier heeft doen kantelen hier met je anti ajax gejank . Grootste huichelaar hier. Eerst mensen met een normale andere mening kleineren en weg proberen te pesten . Nu krijg je het terug . En dan weet je van niks ,ligt het allemaal aan anderen toch. Jij mag hier niemand ergens van beschuldigen schizo . En als je zo wil deugen pak dan ook die rascist laurens1 eens aan . Maar dat doe je niet :hypocriet !

Rudolf21
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ajax wist wel degelijk af van de praktijken van Promes, in plaats dat ze per direct afscheid namen wouden ze er nog wat aan verdienen.. dan gun je zo’n boef nog een transfer ook. Het blijven boefjes in Amsterdam, dus je kan t wel zo erg vinden allemaal Ajax doet er zelf aan mee

Haags boefje
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

De lieverd heeft nog niet door dat KARMA a bitch is. Dan krijg je het driedubbel terug. Of eh, de gifbeker is nog niet leeg. Tja shit. We hebben allemaal meelij met je hoor.!!!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

"We"? Ik niet, hij is volwassen en wat niet mag mag ook niet simpel.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Laat maar daar zitten. Misschien leert hij er wat van. In Nederland is het toch alleen maar foei en weer door

DIESEL72
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Klopt helemaal mee eens gebruiken ze gleimidel waar hy zit

FriesR
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Die drugsdealer heeft het loodzwaar? Mooi zo. De mensen die verslaafd zijn door zijn drugs hebben het nog veel zwaarder. Laat hem maar tijdje rotten daar. Eigenlijk moet Nederland hem daar zijn straf uit laten zitten zulke ratten moet je lekker in een hol als daar laten zitten .

Mr. LabMan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind dat de Nederlandse regering er alles aan moet doen om deze Nederlander naar huis te halen. Zodat hij vrijkomt 😆!

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker laten weg rotten waar hy nu is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen