Vanaf deze datum dreigt Johan Derksen van tv te verdwijnen: 'Prima als ze me ontslaan'

1 april 2024, 22:00
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen houdt er rekening mee dat hij wordt geschorst door Talpa. Het boegbeeld van Vandaag Inside heeft een online cursus, over het tegengaan van ongewenst gedrag, ontvangen in zijn mailbox. De deadline is 12 april, zo weet tafelgast Özcan Akyol.

In de uitzending van maandagavond vraagt Akyol of Derksen de cursus al heeft gedaan. “Nee, ik ben er nog niet aan toegekomen. Ik heb ‘m wel toegestuurd gekregen van meneer Brakel.” Akyol vraagt: “Maar je gaat ‘m niet doen?” Derksen: “Dat was ik niet van plan, nee.”

Artikel gaat verder onder video

Akyol stelt dat Derksen in dat geval wordt ontslagen. “Dat vind ik prima.” Presentator Wilfred Genee nuanceert: “Nou, twee maanden geschorst en je salaris wordt ingehouden.” Derksen krijgt de lachers in de studio op de hand, door te stellen dat ‘de schorsing hem geen reet interesseert’, ofwel: het salaris wel.

Akyol waarschuwt Derksen: “Ik had een deadline van 12 april, dus jij ook toch?” Derksen antwoordt: “Als ze het op de spits willen drijven, dan winnen zij. Ik doe het niet.” En dus dreigt Derksen tijdelijk van de buis te verdwijnen. “We gaan nu aftellen. Elf dagen”, aldus Akyol.

Video: Wilfred Genee vreest voor vertrek van Johan Derksen: 'Ik denk dat ze hem eruit flikkeren'

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Derksen fileert gecancelde tafelgast: 'Met zijn arrogantie hing hij ons behoorlijk de strot uit'

We hoeven een tafelgast niet meer terug te verwachten bij Vandaag Inside. "Hij wilde heel graag hier zitten, maar met zijn adellijke arrogantie hing hij ons behoorlijk de strot uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Nasalis
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

We hebben weer wat gevonden om elke dag in het nieuws te zijn...

Nasalis
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Het is natuurlijk allemaal een storm in een glas water, maar met zijn schijt-aan-alles-en-iedereen mentaliteit oefent Derksen een verrottende invloed uit op het volkje dat kritiekloos achter hem aan hobbelt. Het land is na de oorlog opgebouwd door saamhorigheid. Het wordt nu ten gronde gericht door deze ieder-voor-zich, schijt-aan-iedereen mentaliteit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen