Virgil van Dijk ziet enorm op tegen naderende ‘vreselijke dag’

3 april 2024, 18:12
Foto: © Imago

Virgil van Dijk kijkt enorm op tegen het vertrek van Jürgen Klopp bij Liverpool. De aanvoerder van The Reds en het Nederlands elftal geeft in gesprek met het Engelse ITV News aan een hekel te hebben aan afscheid.

“Ik ben een zeer emotioneel persoon en ik hou niet van afscheid nemen”, begint Van Dijk. “Zeker als aanvoerder gaat het verschrikkelijk zijn, want ik moet waarschijnlijk wat zeggen. Dat is een vreselijke dag. Het zou allemaal een stuk makkelijker zijn als we succesvol zijn.”

Artikel gaat verder onder video

Van Dijk verwacht een hoop veranderingen bij Liverpool komende zomer. “Het is niet alleen de trainer die weggaat”, vervolgt de verdediger. “Er zullen veel veranderingen zijn en er gaat meer personeel weg. Het wordt een zware dag, maar tot die dag zullen we strijden en blijven we positief.”

Klopp maakte in januari bekend dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt bij Liverpool. De Duitser begon in 2015 op Anfield en wist onder meer de Champions League en de Premier League te veroveren. De clubleiding van de Engelsen is momenteel druk bezig met de zoektocht naar de volgende trainer. Op dit moment lijkt de Portugees Ruben Amorim de beste papieren te hebben voor de positie.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Klopp kan ogen niet geloven voor wedstrijd Ajax-legends: ‘Oh mijn god, doet hij mee?’

Jürgen Klopp was verrast door een van de deelnemers aan de benefietwedstrijd tussen de legendes van Liverpool en Ajax. "Het is geweldig. Oh mijn god."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Derk62
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hee van Dijk, je gaat niet op een begrafenis/ crematie hoor!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen