Willem van Hanegem ziet Aad de Mos de plank volledig misslaan en hekelt uitspraak

7 april 2024, 23:43
Foto: © Imago/ESPN

Willem van Hanegem is het overduidelijk niet eens met de uitspraken van Aad de Mos, die zondag in het programma Goedemorgen Eredivisie aangaf dat Kenneth Taylor een fantastische speler is en ook bij FC Barcelona en Real Madrid zou kunnen spelen. De Kromme reageert zondagavond in zijn column.

De columnist van het Algemeen Dagblad zag Ajax zondagmiddag dramatisch voor de dag komen tegen Feyenoord: "Bij Ajax zie je dat de spelers snakken naar het einde. Echt alles gaat fout en in balbezit hebben ze werkelijk geen idee wat te doen. Het helpt ook niet als Aad de Mos in de ochtend nog even roept dat Kenneth Taylor zo bij Real Madrid of FC Barcelona meekan", haalt Van Hanegem het opvallende moment in de uitzending van Goedemorgen Eredivisie aan.

Artikel gaat verder onder video

De Mos was zondagochtend opvallend positief over Taylor, die vaak bekritiseerd wordt: "Taylor, dat heb ik altijd gezegd, dat is een geweldige speler. Hij kan ook bij Barcelona, Real Madrid spelen", gaf de analist aan. Jorrel Hato is een geweldige speler, maar die hebben een hele andere opleiding gehad dan bijvoorbeeld Anton Gaaei. Zelfs Jordan Henderson zakt door het ijs, omdat zij gewend zijn zo anders te spelen dan bij Ajax."

Bekijk hier de uitspraken van Aad de Mos over Kenneth Taylor:

Van Hanegem deelt de mening van De Mos niet en vindt dat Taylor in De Kuip liet zien dat zijn niveau heel ergens anders ligt dan bij de twee Spaanse grootmachten: "Een paar uur later zie je dat de eredivisie al een hele klus is voor hem", geeft De Kromme aan tot slot over het opmerkelijke TV-moment aan. 

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Michael van Praag is spijkerhard voor Alex Kroes wegens plegen van vermeend strafbaar feit

Michael van Praag reageert op het nieuws rondom Alex Kroes, die door de Raad van Commissarissen van Ajax per direct geschorst is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik heb dat ook gezegt Taylor is een hele goeie speler , en je hoeft niet raar op te kijken als hij een een prachtige transfer gaat maken . Bij Ajax krijgt hij steeds van die ziekehuis ballen aangespeeld .....als hij in een goed elftal komt te spelen met top spelers, dan ga je een hele goeie Taylor zien dus, ben ik het met Aad eens.

SJ24
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Kenneth Taylor is een middelmatige voetballer. Hij komt te kort voor de top.

Zadkine
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

omdat zij gewend zijn zo anders te spelen dan bij Ajax? Er zat dit seizoen geen enkel systeem bij, waar ze mee uit de voeten kunnen? Ze zijn allemaal allangs geweest.

Zadkine
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap gewoon niet dat je niet 4-4-2 speelt met Forbs en Bergwijn. Je schiet de bal de hoeken in en god zege de greep.

dilima1966
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Er kan geen een speler van ajax mee bij Barcelona

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen