Wisselspeler Feyenoord wil publiek meer horen en zet liedje in tijdens warming-up

14 april 2024, 15:56   Bijgewerkt: 14 april 2024, 16:03
Foto: © Lerra010

Feyenoord speelt zondag uit bij Fortuna Sittard, waar het op moment van schrijven nog niet van een leien dakje gaat. In minuut 54 staan de Rotterdammers met 0-1 voor, waardoor Alireza Jahanbakhsh het uitpubliek een beetje meer geluid probeert te laten maken.

Jahanbaskhsh is dit seizoen normaliter wisselspeler bij Feyenoord, maar mag wel vaak een impact trachten te maken vanaf de bank. Dit seizoen maakte hij in zeventien duels minuten, in die wedstrijden maakte hij één doelpunt en gaf één assist. De 30-jarige aanvaller zit dus vaak bij coach Arne Slot op de bank.

Artikel gaat verder onder video

Tijdens zijn warming-up tijdens het moeizame duel met Fortuna in Sittard, waar David Hancko tot dusver het enige doelpunt voor zijn rekening nam, probeert de Iraniër de supporters nog wat verder op te jutten. Tijdens een loopoefening zet hij plots een Feyenoord-liedje in. Welk liedje dit precies betreft, is niet duidelijk te horen.

Volg hier het live-wedstrijdverslag van Fortuna - Feyenoord!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-aanwinst Hadj Moussa neergesabeld: 'Weggegooid geld'

Kersverse Feyenoord-aanwinst Anis Hadj Moussa krijgt kritiek. "Ik heb ook nou eens negentig minuten lang op Hadj Moussa zitten letten. Dat wordt helemaal niks."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen