Kenneth Perez pleit voor ongekend harde maatregel na wangedrag in De Galgenwaard

26 mei 2024, 20:03
Foto: © ESPN

Kenneth Perez walgt van de gebeurtenissen in de slotfase van de wedstrijd tussen FC Utrecht en Go Ahead Eagles in Stadion Galgenwaard. De analist van ESPN stelt een keiharde maatregel voor: een half jaar geen publiek bij voetbalwedstrijden in Nederland.

Op beelden van ESPN was te zien dat supporters vuurpijlen over en weer gooiden. Die kwamen ook daadwerkelijk terecht op de tribunes. Na oponthoud van meerdere minuten besloot Lindhout om de spelers naar binnen te begeleiden.

Artikel gaat verder onder video

“Je bent er bijna aan toe dat je zegt: dan gaan we maar een half jaar zonder publiek voetballen", verzucht Perez. "Ze gooien fakkels naar een vak waar medemensen dicht op elkaar staan. Dat vinden zij een goed idee! Omdat ze toevallig voor een andere club zijn. Dan ben je toch zó gestoord?! Wat er in het voetbal gebeurt is misselijkmakend.”

“Op een gegeven moment moet iemand toch zeggen: een half jaar zonder publiek, zoek het maar uit. Het is om moedeloos van te worden. Ik ben wel van de harde aanpak. Iedereen moet er dan maar onder lijden. Het is een heel slechte keuze, maar je ontkomt niet aan een slechte keuze”, denkt Perez.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Dat er maatregelen moeten komen (en wetten van de overheid) staat als een paal boven water, maar door dit voorstel is de gewone voetballiefhebber ook de pineut. Daar ben ik het dan niet mee eens.

Fr010
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Terechte opmerking 6 maanden lege tribunes

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen