Memphis Depay staat voor transfervrij vertrek bij Atlético Madrid

22 mei 2024, 14:21   Bijgewerkt: 22 mei 2024, 14:35
Foto: © Imago

Memphis Depay en Atlético Madrid gaan na dit seizoen uit elkaar, zo meldt Fabrizio Romano op X. Volgens de Italiaanse transfermarktexpert is besloten het aflopende contract van de Oranje-international niet automatisch te verlengen, waardoor hij de club transfervrij kan verlaten.

Depay maakte in januari 2023 voor drie miljoen euro de overstap van FC Barcelona naar Atlético Madrid, maar aan dat avontuur komt na anderhalf jaar dus weer een einde. De aanvaller werd dit seizoen geteisterd door blessureleed en miste daardoor dit seizoen veel wedstrijden. De 30-jarige aanvaller speelde in 31 wedstrijden 1.205 minuten en maakte daarin negen doelpunten en gaf twee assists.

Artikel gaat verder onder video

Met zijn transfervrije status is Depay voor geïnteresseerde clubs een interessante optie. Eerder al gaf de negentigvoudig Oranje-international aan open te staan voor een terugkeer naar Frankrijk. In dienst van Olympique Lyon beleefde Depay misschien wel de beste periode uit zijn carrière. In 139 wedstrijden was hij goed voor 63 doelpunten en 45 assists.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Koeman geeft hoop niet op: ‘Verwachting is dat hij fit kán zijn’

Ronald Koeman heeft nog altijd goede hoop dat Frenkie de Jong op tijd fit is voor het Europees Kampioenschap.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ja hoor PSV staat weer vooraan onze beste koopclub in de geschiedenis van het Nederlands Voetbal. Voetbalzone maakt er al melding van.

jurgen😎
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Toen bean jong was basisschool tijd wordt hij altijd als laatste gekozen met sporten. Het was hij of het dikke meisje en toch kozen ze voor het dikke meisje.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Jurgen dat geldt voor meerdere accounts😉 hier .

KROTJE
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Hoeveel moet ie kosten ?

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

1 blikje Redbull !

jurgen😎
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Transfervrij en denk wel een 4 miljoen salaris per jaar minimaal

gtsb
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Onze oranjetopper mag overal weg . Alleen goed bij psv en lyon maar hij is onze hoop in duitsland . Daarom gaan we ook niet ver komen

Copa
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Jammer, dat hij het nooit heeft kunnen waar maken in het buitenland. In het Ned. elftal wel veel gescoord. Ik weet niet of zijn goals belangrijk waren of niet Voor een Ned. club ka hij in DEZE competitie nog waardevol zijn, maar hij gaat natuurlijk zijn zakken vullen in Qatar of zo. Moet hij weten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen