Derksen fileert ex van voormalig Oranje-international: ‘Zo gelukkig dat hij deze trut heeft ingeruild’

23 juni 2024, 09:18
Foto: © Talpa

Johan Derksen is blij voor Rafael van der Vaart dat hij niet meer samen is met Sylvie Meis. Bij Vandaag Inside Oranje worden beelden van haar getoond, waarna De Snor aangeeft dat hij haar een ‘griezel van een wijf’ vindt.

Tijdens Vandaag Inside Oranje worden beelden van een interview van Meis met FHM getoond. Daarin krijgt ze de vraag of ze in het afgelopen jaar meer of minder dan honderdduizend euro heeft verdiend. Vervolgens begint ze keihard te lachen, omdat ze dat wel een heel laag bedrag vindt.

Artikel gaat verder onder video

De mannen aan tafel vinden de video en Meis als persoon helemaal niks. “Een griezel van een wijf is het”, begint Derksen. “Als je je alleen maar laat neuken door miljonairs, ja dat levert wel wat op.” Wanneer Wilfred Genee suggereert dat ze wel een eigen carrière heeft, vraagt Derksen direct welke dat dan is. “Ze is influencer, ze doet allerlei presentaties voor shows, ze is wel overtuigd van zichzelf”, geeft de presentator aan.

Na nog een fragment gezien te hebben waarin Meis zichzelf complimenten geeft, haalt Derksen oud-voetballer Van der Vaart erbij, die jaren samen was met Meis. “Ik ben zo gelukkig voor Van der Vaart dat hij deze trut ingeruild heeft voor die leuke handbalster (Estavana Polman, red.). Eigenlijk verdient ze deze aandacht niet eens.” Genee geeft vervolgens aan dat ze in Duitsland heel groot is. “Nou, dat gun ik haar van harte, daar blijven dan”, besluit Derksen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Derksen stoort zich kapot en pakt Genee keihard aan: ‘Je hebt één hele nare en onbeschofte eigenschap!’

Johan Derksen uit zijn ongenoegen over een eigenschap van Wilfred Genee.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  39
  + 1
avatar

Derksen zelf is "te klein" voor de mondaine Sylvie Meis. Onder de gordel opmerking van Derksen over anderen, ik ben erg benieuwd of mevrouw Derksen aan al zijn specificaties en voorwaarden voldoet. Zal wel.......

Ajeto!
Link gekopieerd!
  68
  + 1
avatar

De man is al voor de 4e keer in de uitverkoop gespot. Het laatste model is een klassieker met platte banden, hangende koplampen, her en der een deukje en de lak is ook niet meer wat het geweest is. En dat is alleen nog maar de buitenkant....

Flufje
Link gekopieerd!
  63
  + 1
avatar

Niemand wil getrouwd zijn met een golddigger met parasitair gedrag, is de stelling. Daar kan niemand het mee oneens zijn.

KROTJE
Link gekopieerd!
  58
  + 1
avatar

Het begrip golddigger is relatief en is breed. Parasitair gedrag is door niemand van de buitenwacht te meten, behalve door de betrokkenen zelf, zeker niet door de buitenwacht, is meer een aanname, is meer een framing. Als de kans daartoe is is elk individu in een bepaalde opzicht een golddigger, je wilt altijd beter worden hoe dat hangt van je momentums af. Derksen zelf is een griezel om naar te kijken, is beeldvervuilend.

Ajeto!
Link gekopieerd!
  48
  + 1
avatar

Ze is wel een beetje een golddigger hoor. Ookal heeft ze haar eigen merk Silvie Meijs er goed opgezet en zal ze zelf genoeg verdienen maar met Pat & Mat gaat ze niet mee naar huis. En ik denk ook niet dat ze met u naar uw krotje gaat

KROTJE
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Ajeto, ik ben niet ontevreden met wie naast mij is en met wie ik leef en woon, alleen ik ga nooit anderen de maat nemen, ten eerste omdat ik niet met die anderen in welke vorm dan ook een relatie heb en de anderen en ik staan elkaar niet in de weg, ten tweede het past en zit niet in mijn mindset om het volmondig afkraken van anderen. Wat Sylvie Meis betreft ik weet zeker dat zij niet met mij meegaat, maar ik heb ook niet de wens en zeker ook niet de gedachte om haar te vragen om met mij mee te gaan. En mijn krotje bevalt mij heel goed toen ik zo net nog rondkeek, mag niet ontevreden zijn.

Ajeto!
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Met die instelling kunnen er nog een hoop mensen wat van u leren. Het was ook met een knipoog bedoeld en niet zoals die ouwe snark dat op de beeldbuis doet

Beukie
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Blijkbaar niet iedereen, want ze slaat toch iedere keer een of andere figuur aan de haak, die er toch echt zelf bij is en de beslissing zelf neemt, of richt ze een pistool op haar kandidaten?

gtsb
Link gekopieerd!
  49
  + 1
avatar

Blijkbaar mag je tegenwoordig in je eigen programma niks meer zeggen. Alleen men hier goed vindt !!??. Je elke dag druk maken om een programma tjonge jonge zeg. En elke dag als voetbalsite dezelfde reacties willen hebben . Fc update is echt goed bezig

Beukie
Link gekopieerd!
  33
  + 1
avatar

Elke dag reageren met de meest waanzinnige statements op de commentaren op VI is pas zielig. Derksen is gewoon en dwaas die alleen maar lucht verplaatst en waar niets normaals uitkomt. Wist trouwens niet dat hij de eigenaar was van het programma, volgens mij is hij toch echt niet meer dan de voetveeg van John de Mol die het bepaald wat hij mag doen en niet

KROTJE
Link gekopieerd!
  24
  + 1
avatar

@KTSSgtsb, "Je elke dag druk maken om een programma tjonge jonge zeg." Je bent er nu toch ook ? Wederom potje/keteltje ? Aaahhhh.........hij wil ook meepraten en wil dus wat zeggen, onze FCUpdate stalkertje.

QuarlonK
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Dit is ook weer zo’n waanzinnig statement op VI. Dat zal dan ook wel zielig zijn

Beukie
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

inderdaad

gtsb
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Hij wil ook mee praten 🤣🤣🤣 . Zelf zit hij hier de hele dag . Met zijn accountjes . Praat tegen zichzelf en geeft zichzelf duimpjes . En iedereen die hier wat langer komt weet het gewoon . Robje de kale uit oosterhout .

Beukie
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Hoor je ook stemmen in je hoofd of denk je dat ze je volgen gtsb? Duidelijk een gevalletje voor de psychiater knulletje

Beukie
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Is het nu mee praten of meepraten gtsb ?

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
  49
  + 1
avatar

Ik ben het met Johan eens. Sylvie is gemaakt en ze spoort niet. Want je gaat toch niet naar je ex man, die Duitse man ' fijne scheidingsdag ' sturen. Dan zit er veel steken los in haar hersenen. En ze is alleen met mannen aan het daten die miljardair zijn. Zij is gewoon een golddigger. Ze kan beter een voorbeeld nemen aan Yolanthe. Van haar hoor je niks van en ze doet gewoon normaal en ze zet haar kind op de eerste plaats.

Goku
Link gekopieerd!
  34
  + 1
avatar

Derksen heeft gelijk, tis gewoon een dure golddigger. Maar ja zal wel goed gepraat worden met iets in de geest van: slechte jeugd gehad of is gepest werkt altijd.

Beukie
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Ik vind het ook walgelijk gedrag, maar vrouwtje gebruikt wel haar talent ( wat die ook mag zijn) om ieder keer weer een rijke joker aan de haak te slaan. Moet je haar dat kwalijk nemen of de mannetjes die er iedere keer intrappen ?

Arie46
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Sylvie Meis heeft een vermogen van ca 20 miljoen. Als bekende mannen het om de haverklap aanleggen met modellen, actrices etc hoor je daar niemand over. Alsof die mannen een caissière, kapster of noem maar op daten.

Derk62
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Lekker belangrijk dit

Rajen1
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ach kamper Raffie heeft er ook aan mogen ruiken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen