NAC wil met oude bekende de Eredivisie in: 'Hij koestert nog altijd warme gevoelens'

20 juni 2024, 18:58
Foto: © Imago

NAC denkt aan de terugkeer van Menno Koch, zo meldt Voetbal International. Het contract van de verdediger bij het Bulgaarse CSKA Sofia verloopt deze zomer, waardoor hij transfervrij kan vertrekken.

Mustapha Nakhli, de zaakwaarnemer van Koch, bevestigt aan VI dat NAC navraag heeft gedaan bij de verdediger voor een terugkeer naar Breda. Aanvoerder Cuco Martina heeft zijn aflopende contract nog altijd niet verlengd, waardoor de promovendus op zoek is naar een nieuwe centrale verdediger voor aan de rechterkant.

Artikel gaat verder onder video

Na de promotie van NAC sprak de aanvoerder uit graag met de Bredanaars mee te gaan naar de Eredivisie. Toch zou de promovendus twijfelen, aangezien Martina bijna 35 wordt. Een optie om hem te vervangen, is dus Koch.

De verdediger kwam in het verleden gedurende twee periodes uit voor NAC. De tweede seizoenshelft van 2014/15 werd hij door PSV een halfjaar verhuurd aan de Bredanaars, waarna hij in de zomer van 2017 definitief de Eindhovenaren inruilde voor het Rat Verlegh Stadion. "Koch zou welwillend tegenover een stap naar de Eredivisie staan en koestert nog altijd warme gevoelens voor NAC", schrijft het medium.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen