Scholes stuurt bericht over Erik ten Hag de wereld in, maar verwijdert zijn reactie snel

12 juni 2024, 16:47
Foto: © Imago

Op dinsdagavond kwam het nieuws naar buiten: Erik ten Hag mag aanblijven als hoofdtrainer van Manchester United. De man uit het oosten van Nederland kreeg in Engeland veel kritiek vanwege zijn matige prestaties met de club, maar mag tóch blijven als hoofdtrainer. Paul Scholes liet zijn vreugde blijken, met een reactie die inmiddels al is verwijderd, op Instagram.

“Fijn om wakker te worden met dit nieuws, hoewel ik dacht dat Palace-uit voelde als het einde...”, opende de voormalig middenvelder van Manchester United zijn reactie op Instagram. “Er zijn grote verbeteringen nodig, maar we hebben tenminste een beetje continuïteit en hoeven niet te wachten op een nieuw tijdperk. De fans hebben hem en de spelers ongelooflijk gesteund en verdienen volgend seizoen beter.”

Artikel gaat verder onder video

Ten Hag begint binnenkort al aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op 15 juli, de dag na de EK-finale in Berlijn, speelt Manchester United de eerste oefenwedstrijd van de campagne, in Trondheim, tegen Rosenborg BK. “Er zal een mix zijn van ervaren spelers en jonge spelers. Het team zal zo sterk mogelijk zijn, maar natuurlijk zullen de spelers die ver komen in de Copa America en de Euro's niet meedoen”, vertelde Ten Hag over de voorbeschouwing op de site van de Engelse grootmacht.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jack van Gelder vindt dat Frenkie de Jong ‘volwassener’ had moeten zijn

Jack van Gelder vindt dat Frenkie de Jong zelf medeschuldig is aan het missen van het EK.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen