Amrabat: "Scheidsrechter vroeg naar Pepe's shirt"

20 juni 2018, 17:19

Nordin Amrabat heeft geen goed woord over voor scheidsrechter Mark Geiger, die Portugal – Marokko (1-0) floot. Volgens de Marokkaan had de leidsman Pepe om zijn shirt gevraagd. De Marokkaan baarde zelf ook zien door zijn helm al na een kwartier af te gooien.

"Het is ongelooflijk. Ik weet niet wat deze Amerikaanse scheidsrechter gewend is", zegt Amrabat tegen de NOS. "Hij was zwaar onder de indruk van Cristiano Ronaldo. Ik hoorde van Pepe dat 'ie in de eerste helft naar Pepe's shirt vroeg. Kom op, man. We staan hier op een WK. Het is geen circus hier."

Amrabat speelde zelf de hele wedstrijd mee. In aanloop naar het duel met Portugal was hij een vraagteken vanwege de hersenschudding, opgelopen in het duel met Iran. Ter bescherming speelde de oud-speler van PSV met een helm, maar die deed hij snel af.

"Het was zo heet, het zweet kwam naar beneden. De helm zat ook strak", legt Amrabat uit, die zich van de wedstrijd tegen Iran niets meer kan herinneren. "Vanaf de eerste minuut tot het moment dat ik wakker werd in het ziekenhuis. Ik wilde vandaag wel spelen, ik voelde me goed. Al voel ik me wel vermoeider dan normaal. Het is nu uitrusten, herstellen en het WK op een goede manier afsluiten."

Boekt Spanje vanavond tegen Iran hun eerste overwinning van dit WK?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen