Martinez neemt troostfinale serieus: "Positief vertrekken"

13 juli 2018, 19:46

Net als Engeland neemt ook België de troostfinale van zondag zeer serieus. Onze zuiderburen, die in de halve finale verloren van Frankrijk, zullen op volle oorlogssterkte aantreden tegen het land dat ze in de groepsfase ook al troffen.

Martinez, die morgen jarig is, blikte vrijdag vooruit op het treffen. "We willen hier met een positief gevoel vertrekken en dan is die laatste wedstrijd toch heel belangrijk", zegt de Spanjaard tegen Sporza. Het einde van het WK is zodoende in zicht voor België. "We zijn hier nu een maand en het was een ongelooflijke ervaring. Zeven duels spelen op een WK is op zich al een succes, maar elke fan verdiend het gevoel van een overwinning om mee te eindigen. Dat zou voor mij ook het beste verjaardagscadeau zijn."

In de groepsfase won België met 1-0 van Engeland. "De twee ploegen hebben geen geheimen voor elkaar. Engeland is dysnamisch en snel. En het scoort veel op stilstaande fases. Dat wordt een belangrijke test voor ons. Tactisch denk ik niet dat deze wedstrijd erg zal verschillen van die in de groepsfase. Maar je zal wel andere gezichten zien. De aanpak is duidelijk, ik zal mijn sterkste ploeg opstellen. Maar misschien komen er wel een paar wissels want sommige spelers zijn erg moe. Ik wil iedereen fit op het veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen