Lukkien content met spelersgroep: "Mooie ploeg op de been"

10 augustus 2018, 10:59

FC Emmen leeft met een goed gevoel toe naar de Eredivisie-start. Trainer Dick Lukkien is content met de transfers die zijn gedaan en is te spreken over de spelersgroep waarmee hij aan de slag kan.

Het valt niet mee om als kleine Eredivisie-club een fraaie aanwinst te contracteren, weet Lukkien. "Dat hebben we bij het halen van Pedersen gemerkt", zegt de trainer tegen RTV Noord. "Je vist met heel veel clubs in een hele kleine vijver. De centjes hebben we ook niet over, maar ik denk dat het ons gelukt is en een mooie ploeg op de been heb gebracht."

Pedersen werd donderdag vastgelegd, maar andere doelwitten als Yoëll van Nieff en Henk Veerman kozen hun heil elders. "Veerman gaat nu uiteindelijk naar FC St. Pauli. Tegen dat soort clubs kunnen wij niet op, qua financiën. Dat is ook niet zo gek, want St. Pauli speelt in de 2. Bundesliga. Bij Yoëll was het net iets anders", zegt Lukkien. "Die wilde een andere omgeving en koos uiteindelijk voor Heracles. Dat is jammer, maar ook niet meer dan dat. Het was voor ons een reden om verder te kijken en dat hebben we gedaan. En ik denk dat we een aantal goede spelers hebben binnengehaald."

FC Emmen gaat zondag op bezoek bij ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen