Gisteren gemist: River wint Copa, 'Brom weg bij AZ' en Dost scoort

10 december 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 9 december.

River Plate rekent in geweldige Copa-finale af met Boca Juniors

River Plate heeft zich in Madrid gekroond tot winnaar van de Copa Libertadores. De Argentijnen waren in het roemruchte duel tegen Boca Juniors met 3-1 te sterk en hadden daar genoeg aan na het 2-2 gelijkspel uit de heenwedstrijd in het stadion van Boca. Juan Fernando Quintero kroonde zich in de verlening tot held van River Plate, want hij maakte in de 109ste minuut de 2-1 en zag vervolgens dat het duel in de blessuretijd beslist werd omdat Boca met keeper en al naar voren was gegaan.

'AZ en trainer Van den Brom gaan na dit seizoen uit elkaar'

De wegen van AZ en trainer John van den Brom scheiden aan het eind van dit seizoen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Het contract van de oefenmeester loopt af en zijn assistent Arne Slot moet de taken van hem volgend seizoen gaan overnemen. Na enkele succesjaren loopt het dit seizoen minder goed met de club uit Alkmaar en naar verluidt speelt dat mee in de afweging van club en coach.

Keizer blijft met Sporting foutloos dankzij goals Dost

Marcel Keizer blijft vooralsnog de koning bij Sporting Portugal. De oefenmeester won ook zijn vierde wedstrijd in Portugal met ruime cijfers en zag wederom dat Bas Dost goud waard was. In het competitieduel tegen Aves (4-1) maakte de Nederlander er twee.

Manu duwt Fenerbahçe van Koeman dieper in de zorgen

Fenerbahçe blijft ook onder Erwin Koeman kwakkelen. De Turkse topclub is er zondag weer niet in geslaagd om een competitiewedstrijd om te zetten in een zege. Fenerbahçe hield zelfs geen punt over aan de ontmoeting met Akhisar Belediyespor. Jeremy Bokila en Elvis Manu zorgden ervoor dat de thuisploeg met 3-0 won.

AC Milan worstelt zich in San Siro niet langs Torino

In een matig duel hebben AC Milan en Torino doelpuntloos gelijkgespeeld. De Milanezen kregen kansen, maar zagen ook dat de gasten gevaarlijk voor het doel van Gianluigi Donnarumma kwamen. Met de puntendeling schoten Milan en Torino weinig op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen