'Sampdoria heeft interesse in Groningen-verdediger Chabot'

4 mei 2019, 23:06

FC Groningen raakt Ludovit Reis binnenkort kwijt aan FC Barcelona, maar dat is niet het enige talent van de Eredivisionist die in de belangstelling staat. De 21-jarige Julian Chabot staat namelijk in de serieuze belangstelling van Sampdoria. Hij is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Noorderlingen.

Dat weet Voetbal International. Volgens 'meerdere bronnen' heeft de Italiaanse club interesse en scout die sowieso regelmatig in de Eredivisie. Komende zomer komt namelijk ook Morten Thorsby transfervrij over van SC Heerenveen. Momenteel valt het aantal spelers dat ooit in Nederland voetbalde overigens erg mee bij de middenmoter in de Serie A: voormalig NEC-middenvelder Edgar Barreto is de enige.

Mocht de interesse tot een daadwerkelijke transfer komen, dan moet FC Groningen rekening houden met een aardige leegloop. De transfer van Reis is aanstaande, terwijl Mimoun Mahi al tekende bij FC Zürich. Verder is er ook sluimerende belangstelling voor Ritsu Doan, terwijl de huurcontracten van Thomas Bruns, Tim Handwerker, Ilias Bel Hassani en Mo El Hankouri aflopen. Ook Paul Gladon heeft nog een aflopende verbintenis terwijl reserve-goalie Kevin Begois afgelopen week besloot te stoppen na dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen