PSG komt met statement en verkoopt Mbappé niet

20 mei 2019, 19:50

Kylian Mbappé zaaide zondag twijfel op het Franse voetbalgala, waar hij verkozen werd tot de beste speler van het afgelopen seizoen in de Ligue 1. De jonge superster van Paris Saint-Germian stelde dat hij in de zomer misschien vertrekt uit Parijs, maar daar komt volgens zijn club niets van in.

"Dit is een heel belangrijk moment voor mij. Ik ben op een kruispunt in mijn carrière aangekomen", speechte hij zondagavond. "Ik heb hier veel geleerd en ontdekt, maar dit is misschien het moment dat ik meer verantwoordelijkheden krijg. Misschien bij Paris Saint-Germain - met alle plezier blijf ik - of misschien ergens anders bij een nieuw project."

PSG weet dat de jonge sterspeler uiteraard in de belangstelling staat van de gehele wereldtop, maar heeft maandag kenbaar gemaakt dat de Fransman niet te koop is. Een transfer gaat er dus niet van komen. 'PSG en Kylian Mbappé zijn al twee jaar verbonden door een sterke band en dat is volgend seizoen ook het geval', schrijft de club op Twitter. 'We delen de ambitie om in het vijftigste bestaansjaar van PSG geschiedenis te schrijven in Europa. Elke belangrijke speler al daar zijn bijdrage aan moeten leveren voor het team.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen