Troost wil dat Tapia vertrekt bij Feyenoord: "Ik pik dit niet"

21 juli 2019, 14:55

Feyenoord en Renato Tapia leven op dit moment op gespannen voet met elkaar. De Rotterdammers willen de middenvelder graag verkopen, maar laatstgenoemde wil niet vertrekken. Technisch directeur Sjaak Troost hoopt op een snelle oplossing.

De beleidsbepaler legt tegenover RTV Rijnmond uit hoe de vork in de steel zit. "Vorig seizoen hebben we hem al duidelijk proberen te maken dat er geen toekomst is bij Feyenoord. Toen was er geen club, toen is hij naar Willem II gegaan. Nu heeft hij de Copa America gespeeld en hebben clubs zich gemeld. Allemaal positief natuurlijk, maar nu wil hij niet. Het beleid bij Feyenoord is dat wij hem niet transfervrij laten gaan. Dat deden we alleen bij spelers die veel hebben betekend voor Feyenoord, zoals Karim El Ahmadi en Brad Jones."

Er zit volgens Troost dan ook maar één ding op voor de middenvelder en dat is vertrekken. "Hij moet gewoon meewerken aan een transfer. Anders gaan we kijken of er andere mogelijkheden zijn. Maar ik laat me niet zo makkelijk in de maling nemen, dat pik ik echt niet."

Troost sprak zich zondag ook uit over de situaties van Steven Berghuis en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/353409/elia-keert-deze-zomer-definitief-niet-terug-bij-feyenoord/,_blank,Eljero Elia].

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen