Cambuur: geen contract Siekman, blessure Schmidt valt mee

5 augustus 2019, 08:47

SC Cambuur ziet geen toekomst in Tim Siekman. De centrumverdediger was afgelopen week op proef en maakte minuten in de oefenwedstrijd tegen FC Volendam, maar zal het shirt van de Leeuwarders niet weer aantrekken. Volgens de Leeuwarder Courant krijgt hij geen aanbieding.

Siekman kwam vorig seizoen nauwelijks aan spelen toe bij Emmen en kreeg de kans om zich in de kijker te spelen in Leeuwarden. De transfervrije verdediger heeft tijdens zijn proefperiode onvoldoende in de kijker van Henk de Jong gespeeld en krijgt dus geen contract. Hij deed vrijdag een gedeelte van de tweede helft mee tegen Volendam (2-4 verlies).

In die wedstrijd viel nieuweling Doke Schmidt geblesseerd uit. De Jong vreesde voor een gebroken voet, maar dit blijkt niet het geval te zijn. "Een geluk bij een ongeluk", reageert De Jong. "Want als je een middenvoetsbeentje breekt, ben je normaal gesproken wel even een tijdje uit de running. Daar waren we allemaal wel even bang voor." Of Schmidt op tijd fit is voor de eerste competitiewedstrijd tegen De Graafschap, weet De Jong niet. "Zijn voet is nog heel erg dik. Dus we zullen moeten afwachten hoe dat zich ontwikkelt en wanneer hij weer kan gaan trainen en spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen